Overnatningssteder Sydafrika og Mozambique - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.com

Telefon: (+45) 60 16 75 90

Se vores overnatningssteder i Sydafrika og Mozambique

Cape Town - Bluegum Hill

Standard Bed & Breakfast 

 

Overnatning med en af ​de mest betagende udsigter i Cape Town … under Bluegum træer på Signal Hill. Bluegum Hill gæstehus er et varmt og indbydende dobbelt-etagers hus, smukt indrettet i Syd Afrikas farver og kultur. Betagende panoramaudsigt ses fra hvert et vindue eller balkonen og poolen. Det ligger på den øverste vej af Upper Green Point, en af ​​Cape Towns mest up-market-boligområder og tæt på byens centrum og den verdensberømte Victoria & Alfred Waterfront.

Vi Anbefaler

Cape Town - Lawhill

Superior lejlighed

 

Med udsigt over Cape Towns Waterfront marina tilbyder Lawhill luksus, på en Cape Towns bedste adresser, med elegant indkvartering og fuldstændig privatliv. Lejlighederne har store eksklusive balkoner og terrasser og en skøn udsigt over marinaen, kanalen og det tilstødende One & Only Hotel.
Det er den ideelle base for at udforske ”Mother City” med nem adgang til Waterfronts indkøbscentre, cafeer, prisbelønnede restauranter og musiksteder.

Vi Anbefaler

 • 1

  /lawhill/

Cape Town - Waterfront

Komfort lejlighed

 

Lejlighederne i marinaen ligger i hjertet af Cape Towns Waterfront, som er den store turistmagnet, shopping- og forlystelses centret på havnen. Lejlighederne har enten udsigt over havnen, kanalerne eller til Table Mountain og ligger få minutter fra byen. Alle lejlighederne er fuldt udstyret med køkken, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, kaffemaskine m.m. Der er adgang til fitnesscenter og en superlækker fælles swimmingpool med udsigt til hele Waterfronts marina.

Vi Anbefaler

Franschhoek - Lavender Farm House

Standard Bed & breakfast

 

Lavender Farm ligger med udsigt til Franschhoeks dalens bjerge og kun 20 minutters gang fra centrum af den hyggelige vin by Franschhoek. Stedet er omgivet af lavendelmarker og duftene når lavenderne blomstrer er vidunderlige. Værelserne er lækre, rummelige og komfortable. De fleste værelser har egen veranda med dejlig udsigt over lavendelmarkerne, bjergene og haven. I kan også nyde den fælles gårdhave, en elegant lounge og en swimmingpool. Tilmed har Lavender Farm sin egen butler.

Vi Anbefaler

 • 1

  /lavender/

Franschhoek - Auberge Clermont

Komfort Bed & Breakfast

 

Auberge Clermont er totalt charmerende med luksuriøs indkvartering i hjertet af den smukke Franschhoek dal . Du bor på en historisk vingård og frugtplantage hvor livet på en arbejdende gård kan opleves med udsigt til de storslåede bjerge.

Stedet er har også en villa med privat swimmingpool som er perfekt til en familie eller en gruppe venner. Der serveres lækker morgenmad under de 100 års gamle egetræer eller i den charmerende gårdhave og stedet oser af fransk stemning.

Vi Anbefaler

Gardenroute - Dover on Sea

Standard Bed & Breakfast

 

Vågn op til lyden af brydende bølger og en helt fantastisk havudsigt. Dover on Sea Beachfront Bed & Breakfast er et gæstehus beliggende lige ud til havet. Stedet har en helt spektakulær udsigt og tilbyder luksuriøs indkvartering, smukt indrettet med en moderne afrikansk stemning.
Alle værelser er en-suite og nogle har havudsigt og nogle med udsigt over smukke fynbos klitter. Alle har balkon. Værterne Jurgens og Karen giver et personligt præg for at gøre opholdet til noget ekstra specielt.

Vi Anbefaler

 • 1

  /dover/

Gardenroute - La Plume Boutique

Standard Bed & Breakfast

 

La Plume er et Guesthouse på en arbejdende strudse og kvægfarm.  Den ligger med en spektakulær udsigt over Swartbergbjergene. La Plume tilbyder stilfuld luksus med en vifte af indkvarterings muligheder, så som privat gårdvilla og 20  store værelser med solrige verandaer.
Restauranten serverer en komplet engelsk morgenbuffet, frokostmenu, og til middag kan du nyde en fire retters menu med ekstraordinær lokalvine i den hyggelige spisestue. Ydermere kan du deltage i en rundvisning med Bartel, Karins mand, som viser livet som strudse og kvæg farmer.

Vi Anbefaler

Gardenroute - The Fernery Lodge

Standard Bed & Breakfast

 

Ved foden af Tsitsikamma bjergene, ligger den smukke Fernery Lodge, højt oppe på en skrant med betagende udsigt ud til det Indiske Ocean og til Tsitsikamma National Park.  Her bor du i store luksuriøse træhytter  som ligger ud til den store kløft, hvor vandfaldet bruser ned igennem. Der er flot swimmingpool samt bar og lounge område ligeledes med udsigt til den store kløft. Ydermere ligger Fernery godt for udflugter til f.eks. den store hængebro ved Storms River Mouth og byen Storms River med et væld af tilbud om aktiviteter.

Vi Anbefaler

 • 1

  /fernery/

Kruger National Park - Shindzela Safari Camp

Standard Lodge

 

Shindzela Tented Safari Camp ligger fuldstændig suverænt midt i Greater Krüger National Park og det dyrerige Timbavati Private Nature Reserve. Det er en lille og meget autentisk camp og tilmed er den åben uden hegn hvilket gør at elefanter ofte kommer på besøg. Safaris foregår i åbne safarikøretøjer men også vandresafaris udføres i bushen af stedets guider.

Vi Anbefaler

Kruger National Park - Mpala

Komfort Lodge

 

Skal du indkvarteringsmæssigt et trin op ad rang stien vælger du danske Mpala Safari Lodge som ligger ved bredden af floden Olifants i Greater Kruger National Park. Her er kvalitet for alle pengene og den smukke og uspolerede natur med sit fascinerende dyreliv omgiver Mpala Safari Lodge.
Her oplever du både dyr, fugle, natur og sydafrikansk traditionel kultur på de mange udflugter, der tilbydes af lodgen. Indretningen er stilfuld, enkel og rolig. De 6 hyggelige dobbelthuse har alle udsigt til floden. Du har privat bad og toilet og panoramavinduer.

Vi Anbefaler

 • 1

  /mpala/

Mozambique - Casa Babi

Standard Bed & Breakfast

 

Casa Babi er beliggende på en af de smukkeste strande i Vilanculos, med en hel vidunderlig udsigt udover Bazaruto-bugten.
Bo i din helt egen bungalow med 2 soveværelser med eget bad. Eller i et af de 4 værelser, alle med eget bad og privat veranda/balkon hvor man kan nyde den fantastiske udsigt udover bugten og det livlige liv på stranden. Fiskere kommer hjem med deres fangst, kvinder bærer kurvekurve på deres hoveder når de går langs kysten og børn leger på sandet. Casa Babi er et eventyr og væk fra den hektiske moderne verden.

Vi Anbefaler

TILBAGE TIL SYDAFRIKA REJSER