Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Rhino Ridge Safari Lodge

Rhino Ridge Safari Lodge

Hluhluwe Imfolozi Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Hluhluwe Imfolozi Park er det ældste beskyttede safariområde i Afrika, da en zulukonge allerede i 1895 erklærede det for et fredet safariområde. Området har været banebrydende inden for naturbevarelse, og det er især kendt for bestræbelserne for at redde det hvide næsehorn for udryddelse. Rhino Ridge Safari Lodge ligger helt enestående på toppen af Hluhluwe Imfolozi Park med en uforstyrret udsigt over bushen.

 

Beliggenheden

Rhino Ridge Safari Lodge er eneste private lodge inde i Hluhluwe Imfolozi Park. Hluhluwe Imfolozi Park har en størrelse af ca. 40 x 25 km. - dvs. ca. 960 km². Det er Big Five safari område og har den største koncentration af hvide næsehorn i verden. Rhino Ridge ligger med suveræn udsigt på et højdedrag med storslået udsigt over bushen og landskabet. Lodgen ligger tæt på Isimangaliso Wetland Park og det Indiske Ocean. Nærmeste lufthavn er Richards Bay, som ligger 2 timer kørsels derfra. Durban er den nærmeste internationale lufthavn i en afstand af 3 timers kørsel.

 

Bæredygtighed

Hluhluwe Imfolozi Park er et stort succesrigt naturbevaringsområde og medvirkende årsag til, at det hvide næsehorn ikke uddøde.
Rhino Ridge Safari Lodge er et fælles projekt med lokalbefolkningen og Mphembeni, som ejer jorden, hvor lodgen er bygget. Lokalbefolkningen har været med til at bygge lodgen og er uddannet til at arbejde på lodgen, og 97% af de ansatte er fra lokalsamfundet. Rhino Ridge Safari Lodge har hjulpet Mphembeni lokalsamfundet med at lave vandforsyning og brønde, så der er adgang til rent vand.
Rhino Ridge Safari Lodge er ejet af Isibindi Afrika, som i over 20 år har været et forgangsbillede i at bevare naturen og de vilde dyr og arbejder for at lokalsamfundene omkring områderne opnår fordele af deres tilstedeværelse. De mange projekter styres af Isibindi fonden.

Lodgen

Rhino Ridge Safari Lodge er en moderne lodge med store glaspartier, så der er masser af lys og en storslået udsigt fra alle steder på lodgen. Rhino Ridge Safari Lodge har 18 suiter og villaer fordelt på 4 forskellige kategorier. Der er 8 safarisuiter, 8 luksus bushvillaer og 2 bryllupsvillaer med egen plunge pool. Safarisuiterne har sammenhængende døre og er dermed ideelle for familier. Alle suiter og villaer har panoramaudsigt over reservatet og dejlige terrasser. De er store og rummelige med minibar, aircondition og stort brusebadeværelse. Villaerne har desuden fritstående badekar og pejs.

 

Rhino Ridge Safari Lodge har derudover en dejlig swimming pool med en smuk udsigt samt en spa med mulighed for forskellige behandlinger. Der er en åben lounge med pejs og bibliotek, indendørs spiseafdeling med udgang til terrasse, hvor der også er et spiseområde. Maden er varieret og rigtig dejlig.
Safarien er i eget private område i Hluhluwe Imfolozi Park og i fællesområdet af Hluhluwe Imfolozi Park. I det private område er der mulighed for aften- og vandresafarier.
Lodgen ligger i et lavrisiko malariaområde. Lodgen er velegnet til børnefamilier, da der er familieværelser. Børn skal være mindst 6 år for at komme med på normale safarier (game drives) og mindst 12 år for at deltage på vandresafarier.

 

Jeres dag på Rhino Ridge Lodge

Der er morgen- og eftermiddagssafari i åbne jeeps. På morgensafari gør I et lille holdt i bushen, hvor I nyder en kaffe. I er tilbage på lodgen til en overdådig morgenmad, hvorefter I bagefter kan slappe af omkring poolen eller I jeres værelse. Efter en stor frokost er det tid til eftermiddags- eller vandresafari. Det hyggelige bålsted på terrassen er det perfekte sted for en drink inden aftensmaden.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Rhino Ridge Safari Lodge

Safari, natur og strand i Sydafrika

Voksen fra 29.250 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

13 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder