Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Rissington Inn

Rissington Inn

Country lodge i Hayview

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Rissington Inn er et prisbelønnet, familievenligt country hotel som ligger landlige omgivelser i hjertet af Mpumalanga. Overskriftenrne er god mad, god indkvartering og smuk beliggenhed.  Der er gratis Wi-Fi overalt på hotellet

 

Beliggenhed

Der 1 times kørsel eller 70 km fra Nelspruit International Airport og 1 times kørsel eller 60 km fra Skukuza Indenrigs Lufthavn i Krüger National Park. Hotellet ligger i Hazyview, Mpumalanga kun 10 minutters kørsel fra Phabeni Gate i Kruger National Park og er en perfekt start på Panoramaruten i Drakens bjergene, beliggende 40 km væk.

 

Hotellet

Der er 22 individuelt indrettede værelser på Rissington Inn. Hotellet er charmerende lille sted stille beliggende på privat landområde. Rissington er en gammel villa, som ejeren, Chris Harvie har istandsat efter alle kunstens regler. Der er en fantastisk stemning og superb service. Værelserne er pæne, der er fine badeværelser og lille veranda samt loftvifte. Hotellet har en hyggelig bar, lille swimmingpool og skøn restaurant og er det bedste valg i området.

 

Din dag på Rissington Inn

Din dag starter med at du får serveret en lækker gourmet morgenmad. Det kan være på den store terrasse under egetræerne fra det 18. århundrede eller i den charmerende gårdhaves spisestue.

 

Bæredygtighed

Rissington Inn har  hjemmedyrkede afgrøder med bl.a. frugter og æg fra egne høns. Så vidt vi ved har de endnu ingen planer om solceller eller lignende på stedet.

 

Personligt minde

Vi boede på Rissington Inn i to nætter og følte os yderst godt hjemme og godt tilpas. Det er et skønt sted og får vores varmeste anbefalinger.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Auberge Clermont

Garden Route – Sydafrikas naturskønne have

 

Voksen fra 18.400 kr.

 

15 dage

LÆS MERE

Krüger safari, Cape Town og vinland

 

Voksen fra 23.000 kr.

Barn u. 12 år fra 20.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Cape Town og vinlandet Waterfront og Franschhoek

Voksen fra 6.300 kr.

Barn fra 5.800

 

6 dage

LÆS MERE