Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Dover on Sea

Dover on Sea Beachfront Bed & Breakfast

Sedgefield på Garden Route - Sydafrika

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Dover on Sea Beachfront Bed & Breakfast er et skønt guest house beliggende lige ud til havet. Stedet har en helt spektakulær udsigt, luksuriøs indkvartering og er smukt indrettet med en moderne sydafrikansk stemning. Vi har valgt Dover On Sea fordi du altid får en upåklagelig service, selve stedet og placeringen.

 

Beliggenhed

Dover on Sea ligger lige ud til havet i den smukke sydafrikanske by Sedgefield midt mellem Cape Town og Port Elizabeth eller godt 5,5 times kørsel (470 km) fra en af de to byer. Til Knysna er blot en halv times kørsel eller 28 km. Nærmeste lufthavn er George som er 40 km væk.

 

Hotellet

Dover on Sea er bare eksklusivt. Den unikke arkitektur, luksus og komfort kombineret med havudsigt og gæstfrihed gør jeres oplevelse af Sedgefield mindeværdig fra første øjeblik. Jeres værter Jurgens og Karen forkæler jer og giver det hele et personligt præg. Alt efter vejret kan I nyde morgenmaden indendørs eller udendørs på terrassen.

Det helt store trumfkort er stranden som er så stor og bred med kæmpeklitter at den giver en wau oplevelse. Alle værelser er en-suite og nogle har havudsigt og nogle med udsigt over de smukke fynbos klitter. Alle værelse har balkon og naturligvis eget bad og toilet. Der er 7 værelser i alt.

 

Din dag på Dover on Sea

I vågner op til lyden af bølger der brydes mod den store strand. Solopgangen sætter scenen for en herlig dag, morgenmad indtages og så er det ellers bare at vælge. Tilbring dagen med afslapning, tag en svømmetur i swimmingpoolen eller en dukkert i bølgerne og gå tur på den enorme strand.

I kan selvfølgelig også udforske området ved eksempelvis vandreture, besøge det meget populære Wild Oats Community Farmers' market, Knysna's waterfront, Goukamma Nature Reserve eller en tur på golfbanen, Garden Route Golf Course. Om aftenen kan I slappe af, mens I ser den fantastiske stjerneklare nattehimmel fra den store terrasse.

 

Personligt minde

Jurgens og Karens står for mig som nogle utrolige dejlige mennesker. Vi talte meget om Sydafrika og landets udvikling. Og den kæmpe store strand glemmer jeg aldrig,

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Dover on Sea

Garden Route – Sydafrikas naturskønne have

 

Voksen fra 18.400 kr.

 

15 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningsteder