Casa_babi - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Casa Babi Beach Hotel

Casa Babi Beach Hotel

Vilanculos Beach - Mozambique

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Lad det være skrevet med det samme. Billederne yder ikke dette sted retfærdighed. Casa Babi er en perle og beliggende på en af de smukkeste strande i Vilanculos, med en hel vidunderlig udsigt udover Bazaruto-bugten.

 

Fiskere kommer hjem med deres fangst, kvinder bærer sivkurve på deres hoveder når de går langs kysten og børn leger på sandet. Casa Babi er et eventyr og væk fra den hektiske moderne verden.

 

Beliggenhed

Casa Babi ligger kun små 4 km eller 15 minutters kørsel væk fra den lille lokale lufthavn i Vilanculos og er placeret lidt oppe over den enorme strand som ligger nedenfor. Udsigten er spektakulær og et stykke ude ligger Benguerra Island samt Bazaruto Archipelago National Marine Park, nogle af de smukkeste sandøer man kan forestille sig.

 

Hotellet

Casa Babi et boutique-gæstehus med en ægte B&B atmosfære men med et højt niveau på indkvartering og mad. I kan bo i jeres helt egen bungalow med 2 soveværelser med eget bad. Eller i et af de 4 værelser, alle med eget bad og privat veranda/balkon. Overalt er kan I nyde den fantastiske udsigt udover bugten og det livlige liv på stranden. Det kan være fra den hyggelige terrasse, den dejlige pool eller jeres liggestol. Casa Babi har dykkercenter samt kite-surfskole.

Maden er et kapitel for sig. Alt er friskt og kreativt i en kombination af italiensk, fransk, thailandsk og mozambiansk fusion! Ved morgenmaden forkæles I med en række hjemmelavede brød og syltetøj, tropiske frugter og friskpresset juice, müesli, yoghurt, jeres valg af æg - og meget mere!

Aften menuen vises hver morgen på Casa Babis sorte tavle og Sabrina og køkkenet tilpasser sig gerne alle kostkrav. Blandt specialiteterne er risotto med muslinger, grøn papayasalat med rejer, fyldte calamari's, mozambikanske specialiteter, baobabtærte, banan is, et stort udvalg af vegetariske retter osv.
Casa Babis restaurant er kun åben for deres egne gæster.

 

Din dag på Casa Babi

Svøm med delfiner, oplev den årlige vandring af pukkelhvaler fra juli til september eller tag sejltur til de smukke Bazaruto Archipelago øer i et af de sidste uberørte paradiser på jord. Nyd udsigten, bad i poolen, gå på den fantastiske strand, tag en snak med fiskerne, løb ud i det varme vand i det Indiske Ocean eller tag på snorkel tur, dykkertur eller kite-surfing.

Bæredygtighed

Casa Babi brænder for at skåne og bevare naturen. Der er ingen store projekter her... kun en masse små ting, der forhåbentlig på længere sigt vil have en positiv indvirkning på vores planet.

 

Økologisk? Ja så meget de overhovedet kan så køber de økologiske produkter til pensionatet. De toiletartikler, der tilbydes i jeres soveværelse, kommer fra økologiske producenter. De fleste  rengørings produkter er også økologiske. Casa Babi producerer deres egen kompost og bruger ingen pesticider i deres have.

Så lidt plastik som muligt? Ja - toiletartikler på jeres badeværelse tilbydes i genanvendelige glasbeholdere. Vandet kommer fra egen brønd (og analyseres hver 6. måned) og tilbydes i glasflaske. Der produceres også egen mousserende vin. Spørg ikke efter sugerør... der er ingen. Og selvfølgelig købes ind i egne tasker!

Elektrisk forbrug?  Beklager virkelig, men ingen aircondition. Værelserne er designet til at være naturligt ventileret, og i de varmeste sommermåneder vil effektive og men næsten lydløse ventilatorer give den ekstra brise, I har brug for. Og til varmt vand har Casa Babi meget effektive solvarmegejsere.

 

Casa Babis historie

Sabrina (fransk & italiensk) & Denis (fransk), startede deres eventyr i Mozambique i 2007, da de købte det allerede eksisterende Odyssea Dive i Vilanculos. Efter flere års arbejde med IT og reklame i Europa var de udbrændt og ønskede noget andet. Deres passion for dykning, smukke landskaber og nye oplevelser, ledte dem til dette paradis, hvor folk er venlige, strandene er hvide og vandet krystalklart!

 

Casa Babi blev født i 2011 med ideen om at tilbyde dykkere og ikke-dykkere en ny form for indkvartering i Vilanculos, og et B&B, hvor gæsterne ville føle sig hjemme, med familien som vært. Alle medarbejdere vil altid gøre deres bedste for at bidrage til denne følelse. De fleste af dem har arbejdet på Casa Babi siden begyndelsen, og de betragter sig selv som en stor familie. Sidst men ikke mindst, får du den hjemlige følelse med tilstedeværelsen af ​​de 5 hunde, der har været med gennem årene. Venlige og opmærksomme, de elsker at komme med dig på en lang gåtur på stranden.

 

Vi håber at byde dig velkommen meget snart på Casa Babi - og giver dig et værelse med udsigt!

Se video og oplev stemningen på Casa Babi

 

– Den smukkeste eksotiske strand i Vilanculos

 

– Vidunderlige mennesker som forkæler dig

 

– Paradis boutique-hotel med fantastisk belligenhed

 

– Frisk seafood hver dag og økologiske råvarer

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Casa Babi Beach Hotel

Safari og strande i Mozambique

 

Voksen fra 28.500 kr.

 

12 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder