Kenya - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90

Afrikas Horisonters Kenya


Kenya er det autentiske Afrika hvor I stadig oplever stemning af Karen Blixen og kolonitiden. Det er et vidunderligt safariland med en naturskønhed og dyrerigdom, som garanterer store oplevelser fra begyndelsen. Kenyanerne er søde og charmerende og I kan både bo på hyggelige lodges eller i store eksklusive safaritelte. Ydermere har Kenya en skøn kyststrækning ud til det Indiske Ocean med eksotiske strande som vi kan kombinere med safaris


  • Alle vores safari camps og lodges er udvalgte efter personligt kendskab

  • Vi har mere end 30 års erfaring med at lave safarier i Kenya samt kombinere safariområderne

  • Vi har specieller overnatningssteder som er perfekte for børnefamilien og et stort udvalg af familievenlige lodges og resorts

Udforsk KenyaKenyas Nationalparker

Kenyas Nationalparker er vidunderlige. Kombineret med Kenyas dyreliv bliver resultatet nærmest magisk med en fantastisk stemning.

LÆS MERE

Overnatningssteder i Kenya

Det er en drøm at bo på lodge i Kenya. Vores steder er udvalgt ved, at vi selv har været der. Kvaliteten og beliggenheden er i top.

LÆS MERE

4 håndplukkede rejser til Kenya

Se alle rejser til Kenya

Når du køber en rejse støtter du børn i Kenya

 

 

Afrikas Horisonter har siden 2010 været sponsor for fattige familier i Kenya igennem Childfund. Blandt andet for Antony som nu er 17 år og har 3 søstre. Antony og hans familie bor i det nordlige Kenya, og vores donation går til både familien og selve bydelen.

 

Da vi var der i 2010, havde de – med bl.a. vores bidrag – etableret en lang vandledning, således at landsbyens beboere ikke længere behøver at gå 8 km efter vand. En del af donationen går til Antonys skolegang, bøger, blyanter, skoleuniform og sko. Vi får jævnligt brev fra ham og kan følge hans og hans families færden i livet.

Vi Anbefaler

En typisk morgen safari

 

 

….stævner ud om morgenen kl. 06:30 når savannen vågner medens disen og morgenduggen fra nattens kølighed langsom forsvinder, for at blive overtaget af solens stråler.

 

Når vagten på lodgen åbner bommen kører din safari chauffør ud gennem porten og eventyret venter forude, fyldt med spænding og overraskelser. Man ved aldrig hvad der venter og kan ske ude i bushen eller på den store savanne. Om morgenen er de store katte stadig aktive. Er I heldige ser I en jagt eller at f.eks. løverne ligger med deres bytte.

 

Efter 2½ time er I tilbage på jeres lodge til en lækker brunch hvorefter der er afslapning, evt. ved poolen, inden frokost og eftermiddags safarien, hvor nye oplevelser venter på savannen.

Vi Anbefaler

Livet på savannen

|

Læs om fire af Afrikas mest Ikoniske dyr

Løven


Mens de fleste kattearter lever alene, er løven en undtagelse. De har udviklet et socialt system baseret på teamwork….

Læs mere

Den store migration


…. også kaldet den store gnuvandring, er et af de mest spektakulære naturvidundere i verden. Hvert år krydser mere …

Læs mere

Flamingoen


Med deres ekstremt lange ben, hals og rosa eller røde fjerdragt er flamingoen let genkendelig. Og når tusinder …

Læs mere

Elefanten


Den afrikanske savanneelefant er imponerende af størrelse. Man tager sig selv i at holde vejret når man står ansigt ….

Læs mere