Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

andBeyond Kirkmann’s Kamp

andBeyond Kirkmann’s Kamp

Sabi Sand Game Reserve – Greater Krüger

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

andBeyond Kirkmann’s Kamp er et gammelt landsted fra 1920’erne, hvor man har bevaret den gamle kolonistemning tilsat et moderne strejf af elegance, som gør stedet til en unik oplevelse. Da der tilmed er tale om en af de bedste beliggenheder i Sabi Sand Game Reserve, er der de bedste forudsætninger for et fantastisk safariophold.

 

Beliggenheden

andBeyond Kirkmann’s Kamp ligger i Sabi Sand Game Reserve, som er et 65.000 hektar stort privat område, der støder direkte op til Kruger Nationalpark. Kirkmann’s Kamp har et 10.500 hektar privat område i Sabi Sand, hvilket gør safarien eksklusiv og privat uden mange andre jeeps.
Kirkmann’s har udsigt over uspoleret vildmark, så langt øjet rækker, samt over sandfloden. Det er en af de lodges, der har mest flod igennem deres område, hvilket betyder større dyrekoncentration. Her er også den største sandsynlighed for at opleve leoparden, da der i gennemsnitligt observeres mere end 800 leoparder årligt.
Nærmeste lufthavn er Skukuza, der er placeret inde i Kruger Nationalpark ca. 30 minutter fra lodgen. Alternativt er der ca. 2 timers biltransfer fra Kruger internationale lufthavn.
Her er tale om en af de bedste beliggenheder i Sabi Sand Game Reserve, så der er de bedste forudsætninger for et fantastisk safariophold.

 

Lodgen

Kirkmann’s Kamp består af to længer med 12 suiter, som er klassisk indrettet med et moderne præg uden at gå på kompromis med kolonistemningen fra det oprindelige landsted fra 1920’erne. Alle suiter er smukt indrettet med udsigt over bushen fra deres private verandaer og dejlige badeværelser med badekar på løvefødder.
Loungen og biblioteket er samlingspunktet, hvor man mødes før og efter safari. Her emmer af atmosfære med masser af trofæer, gamle bøger og antikviteter.
Lodgen har en dejlig stor swimmingpool og der er mulighed for spa og massage.
Maden er varieret og rigtig dejlig. Morgenmad og frokost serveres på verandaen eller i haven, og aftensmad serveres i haven eller bomaen (traditionel afrikanske grillplads) fyldt med lanterne og stearinlys.

Børn

Der er et wild child program til børn med masser af sjove aktiviteter. Man skal være 6 år for at komme med på safariture i jeeps og over 12 år for at deltage på walking safari.

 

Din dag på Kirkmann’s Kamp

Der er safari morgen og eftermiddag i åbne jeeps. Da campen ligger i privat område, er der også mulighed for at køre offroad, natsafari, bush walks, solnedgangsdrinks på savannen samt at arrangere privat bush middag.
I kan også besøge den lokale landsby Shangaan og høre om livet her og samarbejdet med &Beyond fonden.
Der er mulighed for at låne en kikkert, som returneres ved afrejse.

 

Bæredygtighed

Lodgen har gang i flere antikrybskytteri projekter og naturbevarende projekter. Kirkmann’s Kamp arbejder også tæt sammen med landsbyerne Lilydale, Huntington og Justicia, hvor de investerer, uddanner og underviser i samfundsuddannelse, sundhedspleje og udvikling af små virksomheder.
Bæredygtighed i praksis prioriteres højt på Kirkmann’s Kamp. Der er fokus på flere energibesparende initiativer, blandt andet benyttes ikke plastikflasker.
Campen er ejet af &Beyond, som igennem Afrikafonden tager sig af landet, de vilde dyr og befolkningen. De er pionerer inden for naturbevaring og bæredygtighed og har i tre årtier gået forrest og bygget firmaet op omkring ansvarlighed.

 

Personligt minde

Jeg ankom til lodgen om eftermiddagen, og på den første eftermiddagssafari så jeg alle Big Five samt hyæner og mange andre dyr. Det har jeg aldrig prøvet andre steder! Da jeg om aftnen, spiste på verandaen, var der pludselig fuldt gang i pianoet, og alle talte om, hvem denne fantastiske pianist var. Det viste sig at være den australske pianist David Helfgott, hvis liv er portrætteret i filmen Shine, og som også var gæst på campen. Det var en stor oplevelse at være tilskuer til denne intime koncert. En fantastisk afslutning på en fantastisk dag.

Billeder

Se flere overnatningssteder