Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Shindzela Tented Safari Camp

Shindzela Safari Camp

Timbavati Private Nature Reserve - Greater Krüger

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Shindzela er et godt bud på at kunne komme på safari til et fornuftigt budget. Der bliver taget godt hånd om jer, værterne er søde, dygtige og imødekommende og I ser mange dyr i dette område.

 

Beliggenhed

Shindzela Tented Safari Camp ligger midt inde i Greater Krüger og det dyrerige Timbavati Private Nature Reserve. Nærmeste lufthavn er Hoedspruit Airport som ligger 80 km, 1,5 times kørsel væk.

 

Hotellet

Shindzela blev etableret i 2009 som en simpel camp til ophold når man var på vandre safarier. I dag er den vokset til en hyggelig og autentisk telt camp. Hvert telt har veranda, eget badeværelse og store senge med myggenet udover. Der er hyggeligt ildsted, boma, og en lille swimmingpool samt bar og loungeområde, hvor man samles for en drink omkring dagens spændende oplevelser. Safaris foregår i åbne safarikøretøjer men også vandresafaris udføres i bushen af stedets guider.

 

Der er plads til maksimalt 16 gæster på Shindzela hvilket gør at du bliver forkælet at stedets værter.

Din dag på Shindzela Safari Camp

Der er udføres klassiske safarier i åbne 4x4 køretøjer. En om morgenen og en om eftermiddagen. I kan erstatte morgensafarien med en vandre safari på omkring 2,5 time, ledsaget af en guide. Bliver I på campen kan I også se dyr som kommer for at drikke. I kan også blot slappe af i de store dejlige bløde sofaer samt nyde den lille swimmingpool med en drink i hånden.

 

Bæredygtighed

Shindzela Safari Camp er meget miljøvenlig og drevet af solenergi. Ejerne brænder for naturbevarelse og man er meget opmærksom på at sætte lidt aftryk på naturen som muligt. De 8 telte står på platforme som nemt kan fjernes uden at efterlade aftryk i naturen.

 

Personligt minde

Allerede den første dag så vi dyr ved campen. En hyæne kom tæt forbi og senere en stor elefant for at drikke af vandhullet ved campen. Vores værter var skønne, opmærksomme og meget imødekommende. Jeg fik mit helt eget telt uden beregning og vores safari guide og chauffør gjorde alt hvad de kunne for at finde og spotte dyr til os. Vi fik mange oplevelser og nød hvert et minut. Vi kan ikke anbefale området i december og januar grundet for tæt vegetation men alle andre tider på året kan vi anbefale Shindzela.

Se video om Shindzela Tented Safari Camp

 

 

– Autentisk camp med kun 8 safari telte med eget bad og toilet

 

– Ligger i et af Sydafrikas bedste safariområder

 

– Personlige værter

 

– Dyr ved vandhul omkring campen

 

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Shindzela tented Camp

Krüger safari, Cape Town og vinland

 

Voksen fra 23.000 kr.

Barn u. 12 år fra 20.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Safari og strande i Mozambique

 

Voksen fra 28.500 kr.

 

12 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder