Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

En typisk safari dag
Du får det hele serveret med egen privat safarichauffør

En typisk safari dag

Når I er afsted med Afrikas Horisonters privat safari er I jeres eget selskab. I har egen privatchauffør og ejet privat safarikøretøj.

 

Hvordan foregår det?

 

Morgensafari - varighed typisk 2½ - 3 timer

I står tidligt op og får lidt kaffe/te samt kiks inden afgang. Herpå kører I ud med jeres private safarichauffør kl.: 06:30 når vagten på jeres lodge/camp åbner bommen ud til savanneområderne. Om morgenen kan de store katte stadig være aktive efter natten hvor de har været jagt efter byttedyr. Er I heldige ser I en jagt eller at løverne ligger med bytte. I er typisk tilbage omkring kl.: 09:00 alt efter eget valg.

 

Frokost og afslapning

Når I kommer tilbage fra safari, er der brunch, altid med stort udvalg. Herefter er der afslapning som ofte foregår ved poolen. I kan evt. også tilvælge at gå en kortere vandresafari hvis jeres overnatningssted har en naturvejleder. Næsten alle steder har swimmingpool så badetøjet kan med fordel pakkes. Frokost er normalt fra 12:30 til 14:30 og er typisk stor buffet. Ligeledes slapper dyrene af midt på dagen og søger skygge. Undtagelsen er dog geparden, som også ses jage midt dagen på savannen. Senere serveres den engelske ”Afternoon Tee” og kaffe, inden I skal på eftermiddagssafari hvor kattedyrene igen begynder at blive aktive.

 

Eftermiddagssafari - varighed typisk 2½ - 3 timer

Eftermiddagssafarien starter typisk omkring 15:30 og varer ligeledes 2½-3 timer. Når solen igen står lavere om eftermiddagen, begynder det hele også at vågne igen. Byttedyrene samler sig, og leoparder samt løver bliver mere aktive og gør sig klar til jagt efter bytte. Eftermiddagene på safari giver ligeledes mange oplevelser. I er tilbage omklædning inden aftensmaden som indtages i restauranten.

 

I bestemmer selv.

Det er frit at vælge at tage med på enkelte safaris. Har I brug for en pause bliver I bare hjemme på jeres indkvartering, hygger og bader i poolen. Ligeledes kan man også se dyr fra nogle lodges og camps. Ydermere bestemmer I selv hvor længe I vil være ude på jeres safaris, da I har eget køretøj og egen privat safarichauffør.

Læs mere

5 fordele med Afrikas Horisonter


–   I har privat chauffør– I har eget privat køretøj– I bestemmer selv tempoet–   I kan køre korte safaris– Eller heldags safaris
Om morgenen

Du kan stå op i safarokøretøjet

Morgen safari er rovdyr safari

Der er god plads i je

Tilbage til jeres indkvartering

Flad ud og hver på ferie

Om eftermiddagen

Om aftenen

Blyde River Canyon