Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Castello di Monte

Castello di Monte

Pretoria

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Lige uden for Jacaranda City, under et løvtag af lilla blomster i den subtropiske forstad Waterkloof ligger Castello di Monte. Castello di Monte er en smuk blanding af italiensk arkitektur og afrikansk landskab og din udflugt til et slot.

Denne toscanske ejendom tilbyder en luksuriøs, elegant oplevelse, fyldt med ro.

Castello di Montes særskilte beliggenhed ligger perfekt til en Gautrain-tur væk fra OR Tambo International Airport via Hatfield, men er kun begyndelsen på en oplevelse, der er helt dedikeret til dig.

Fra vores interne luksus chauffør service, til den sikre diplomatiske enklave Waterkloof, er dit ophold garanteret at være eksklusiv og udpræget verdensklasse.

 

Beliggenheden

Castello di Monte ligger i udkanten af byen med udsigt over bakkerne og Pretoria. Man er tæt på byen, men alligevel føler man, at man er langt væk. Det er et lille stykke paradis.
Der er knap en times kørsel fra lufthavnen i Johannesburg og ca. 20 minutter til Rovos Rail togstation.

Hotellet

Castello di Monte er et lille boutique luksus-gæstehus med kun 9 værelser og suiter fordelt på 4 kategorier. Hotellet har lounge, restaurant og swimmingpool. Det er meget personligt, og der serveres rigtig dejlig mad. Hotellet har alle moderne faciliteter, og det er især stemningen og atmosfæren, der er helt unik.

 

Din dag på Castello di Monte

I vil slappe af og komme i stemning for Rovos Rail. Her er rammerne i hvert fald de helt rigtige, og kolonistemningen fortsætter, når i ankommer til Rovos Rail togstation.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Castello Di Monte

Ultimativ safari, Rovos Rail og Cape Town

 

Voksen fra 61.500 kr.

 

12 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder