Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

La Plume Boutique

La Plume Boutique

Oudtshorn på Garden Route - Sydafrika

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

La Plume er et fuldstændig vidunderligt og luksuriøst Victorian Manor House fra 1902 i Oudtshoorn. Det ligger midt i frodige grønne græsterrasser med pulserende haver og en spektakulær udsigt over Swartberg-bjergene og Olifants River Valley.

 

Beliggenhed

La Plume ligger i rolige omgivelser i Oudtshoorn, Sydafrikas hovedstad for opdræt af strudse. Afstand til Cape Town er 414 km eller små 5 timers kørsel. Nærmeste lufthavn er George Airport, 47 km væk. Nærliggende strudse farme er Highgate Ostrich Show Farm (4,7 km), Safari Ostrich Farm (7,5 km) og De Zeekoe Farm (5,6 km).

 

Hotellet

La plume er luksus med kun 6 værelser samt et stort hus med 3 soveværelser. Indkvarteringen er meget elegant, værelserne er store og alt er udført i victoriansk stil. Restauranten serverer en komplet engelsk morgenbuffet, frokostmenu, og til middag kan du vælge mellem forskellige retter. Gå ikke glip af strudse bøffen. Hertil kan du vælge ekstraordinære lokalevine.

I centrum af ejendommen er det Victorianske hus fra 1902 som er fuldt tilgængeligt for jer. Her er der receptionen, businesscentret, serviceret gæstelounge med panoramaudsigt veranda samt restauranten, Le Belle vue. Du får god service og personalet på La Plume er meget imødekommende og opmærksomme. Hertil er der en stor dejlig swimmingpool med solsenge og parasoller langs poolen.

Din dag på La Plume Boutique

Maden og selve stedet er en stor nydelse. Der er rig mulighed for at få dagen til at gå med et væld af aktiviteter. Du deltage i en rundvisning med Bartel, Karins mand, på La Plume's strudse og kvægfarm. På rundvisningen ser I livet på den arbejdende farm som nu er i tredje generations. I får vist noget om ynglen med strudse, inkubationstiden af et æg, en lille strudses liv og hvad der skal til for at opdrage dem til de store fugle, de er og I ser både strudsepar, og de små baby strudse når det er i sæsonen. I får også lov til at prøve og fodre dem. Eller besøg de store Cango Caves, tag på strudse Show og væddeløbsfarm, Cango Wildlife Ranch, Meerkat Tours, Swartberg Pass, Golf, Zipline eller besøg Rust & Vrede Waterfall,

 

Bæredygtighed

Vi har pt. ingen meldinger på La plumes tiltag til at mindske deres aftryk på naturen.

 

Personligt minde

Strudsebøffen på La Plume står som noget af det lækreste stykke kød jeg nogensinde har smagt i mit liv. Selve kødet, konsistensen, smagen og tilberedningen var fuldstændig perfekt. At noget overhovedet kan smage så godt. Værelserne er kæmpestore, nogle på op til 90 m2., og smukt møbleret. Personalet er utrolig søde og sikke en udsigt. Eneste minus var at vi kun havde 1 overnatning.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på La Plume

Garden Route – Sydafrikas naturskønne have

 

Voksen fra 18.400 kr.

 

15 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder