Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Lavender Farm House

Lavender Farm House

Franschhoek - Sydafrika

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Lavender Boutique Farm Guest House er et skønt Bed and Breakfast bygget i den charmerende Cape Dutch stil. Det ligger vidunderligt i det maleriske vinland ved byen Franschhoek og er indkapslet af en 3 hektar lilla lavendelmark og bjerge, der bare ser ud til at strække sig så langt øjet rækker. Det er det eneste guest house som samtidig har en lavendelgård i Franschhoek.

 

Beliggenhed

Lavender Farm ligger med udsigt til Franschhoek dalens bjerge og kun 1,3 km eller 20 minutters gang fra centrum af den hyggelige vin by Franschhoek. Fra Cape Town International Airport er der 50 km eller en lille times kørsel.

 

Hotellet

Stedet er omgivet af lavendelmarker og duftene når lavenderne blomstrer er vidunderlige. Værelserne er lækre, rummelige og komfortable. De fleste værelser har egen veranda med dejlig udsigt over lavendelmarkerne, bjergene og haven. I kan også nyde den fælles gårdhave, en elegant lounge og en swimmingpool. Tilmed har Lavender Farm sin egen butler. Der er plads til maksimalt 28 overnattende gæster som der bliver kælet. Når det kommer til at finde et eksklusivt feriested i Franschhoek, med hovedvægten af bekvemmeligheder som bedst beskrives som verdensklasse, ville man helt sikkert skulle lede længe, for at finde en Franschhoek indkvartering, der kunne matche den elegance og skønhed, der er på Lavender Farm Guest House.

Din dag på Lavender Farm House

Der er guidede vinsmagningsture i det omkringliggende område samt talrige muligheder for at få stillet sulten på nærliggende cafeer og gourmet restauranter.

Efter en hård dag med sightseeing, vinsmagning, udforskning, liggende ved poolen eller bare shopping i og omkring de betagende omgivelser i Franschhoek, hvilken bedre måde at afslutte dagen end at trække sig tilbage til komforten i dit luksuriøse værelse; når du vågner næste dag, frisk og veludhvilet, kan du tænde kedlen på dit værelse og nyde en kop te eller kaffe, mens du gør dig klar til en ny dag i din egen private gårdhave, inden du indtager morgenmad efter eget valg i vores smagfuldt indrettede restaurant.

 

Bæredygtighed

Vi har pt. ingen meldinger på bæredygtighed eller tiltag på Lavender Farm Guest House

 

Personligt minde

Vi har ikke boet på Lavender Farm men blev taget særdeles godt imod under vores besøg. Stedet er rigtig hyggeligt, værelserne er tip top og ligeledes var maden som vi spiste. Det er helt sikkert et sted hvor vi selv gerne vil bo under vores ophold i Franschhoek.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Lavender Farm House

Garden Route – Sydafrikas naturskønne have

 

Voksen fra 18.400 kr.

 

15 dage

LÆS MERE

Krüger safari, Cape Town og vinland

 

Voksen fra 23.000 kr.

Barn u. 12 år fra 20.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Cape Town og vinlandet Waterfront og Franschhoek

Voksen fra 6.300 kr.

Barn fra 5.800

 

6 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder