Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Kosi Forest Lodge

Kosi Forest Lodge

Isimangaliso Wetland Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Kosi Forest Lodge er en lille personlig boutique lodge midt i et uspoleret område med skove, floder, sumpe, kyst og søer i en del af Isimangaliso Wetland Park, som er et Unesco beskyttet område.
Det er et sandt paradis for naturelskere.

 

Beliggenheden

Kosi Forest Lodge ligger i Kosi Bay vådområdet i Isimangaliso Wetland Park. Området, der når helt op til Mozambique, har en kystlinje på 280 km og udgør 3.280 km2 - lidt større end Fyn. Det er den eneste private lodge i området, og det giver følelsen af en rigtig vildtmarksoplevelse.
Man kan kun ankomme til lodgen i 4WD. Nærmeste lokale lufthavn er Richards Bay, ca. 4 timer kørsels derfra, og nærmeste internationale lufthavn er Durban, ca. 5 timer væk.

 

Din dag på Kosi Forest Lodge

Efter en dejlig morgenmad kan I vælge blandt de mange turforslag og tage på halv- eller heldags naturoplevelse. Der serveres frokost på lodgen, eller I kan få en frokostkurv med jer hvis det er en heldagstur. Der er naturligvis også mulighed for afslapning ved poolen.
Middagen serveret i den åbne boma under åben himmel med masser af lanterner er en dejlig afslutning på dagen.

 

Udflugter på Kosi Forest Lodge

Konceptet er det samme her som på en safari lodge, dog ikke de traditionelle safariture men i stedet kan i vælge en lang række naturoplevelser:

 

• Guidet kanotur på søerne (inklusiv)
• Guidet vandretur i Raffia Palm skoven (inklusiv)
• Bådtur med picnic på stranden (tilkøbes)
• Guidet fugletur (tilkøbes)
• Opleve de lokales fiske fælder (tilkøbes)
• Skildpaddetur i æglægningsperioden (midt nov. – midt jan.) (tilkøbes)
• Dagssafari til nærlæggende safaripark eller til flodudmundingen i Kosi Bay med mulighed for snorkling i det Indiske Ocean (tilkøbes)

 

Lodgen

Kosi Forest Lodge er en simpel og hyggelig lodge bygget i pagt med naturen. Der er kun 8 telt-bungalows, som er udført miljøbevidst med palmetage og nænsomt placeret uden at fælde træer. Der er indendørs og udendørs badeværelse, hvor det udendørs er romantisk placeret i sin egen lille hyggelige gårdhave. Campen har ikke elektricitet, så om aftenen er lodgen lyst op med lanterner, fakler og stearinlys, som giver en hyggelig atmosfære. Der findes en nødgenerator i campen, men den bruges stort set ikke. Der tændes bål på terrassen, hvor der serveres dejlig mad af lokale råvarer. Omkring terrassen er der en lounge, en bar og en spisestue, der benyttes, hvis vejret ikke er til at spise på terrassen.
Der er ikke internet, aircondition og begrænset wifi dækning – her handler det om nærvær og natur.
Swimmingpoolen ligger med udsigt til stor sø, hvor de lokale flodheste grynter i baggrunden.
Alle børn er velkomne, og der er mulighed for at booke en familie suite, som er to sammenhængende bungalows.

 

Bæredygtighed

Kost Forest lodge er en miljøvenligt bygget øko lodge. Der er et minimalt strømforbrug, som er drevet af solenergi og batterier med en nødgenerator som backup. Der anvendes ikke plasticflasker. Fisk og grønsager købes lokalt.
Lodgen samarbejder med samfundsprojektet Umvubu, som har oprettet klinikker, skolestøtte, pleje af forældreløse og sårbare børn og undervisning. Dette har haft en stor indvirkning på lokalsamfundet.
Når I bor på Kosi Lodge, er I med til at støtte dette arbejde.
Campen er ejet af Isibindi Afrika, som i over 20 år har haft fokus på at bevare naturen og de vilde dyr, og at lokalsamfundene omkring områderne har fordele af deres tilstedeværelse. Isibindi fonden styrer de mange projekter.

 

Personligt minde

Det var et meget personligt sted, og værterne var fantastisk søde og gæstfrie. Det var en fed oplevelse at ligge i poolen og høre flodhestene i baggrunden. Den lille Bush baby (en lille nat-aktiv primat), der kravlede ned fra træet, mens jeg spiste middag, var en anden sjov oplevelse.

 

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Kosi Forest Lodge

Safari, natur og strand i Sydafrika

Voksen fra 29.250 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

13 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder