Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

andBeyond Ngala Lodge

andBeyond Ngala Lodge

Ngala Private Game Reserve – Greater Krüger

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

andBeyond Ngala Lodge er en af de lodges, som har det her udefinerbare ekstra, der får oplevelsen til at blive helt uforglemmelig. Det er både stemningen, beliggenheden, safarien og maden, der gør, at det hele går op i en højere enhed.

 

Beliggenheden

andBeyond Ngala Lodge ligger i Ngala Private Game Reserve, som er et privat område, der ligger uafgrænset (uden hegn) op ad Krüger National Park. Området er på 14.700 hektar og var det første private område, der blev en del af Krüger National Park. Det, at det er et privat område, gør, at safarien er eksklusiv og privat uden mange andre jeeps. &Beyond Ngala Lodge ligger op til et vandhul, hvor man ofte ser elefanter og andre dyr. &Beyond Ngala Lodge ligger godt i forhold til at opleve Big Five og med et rigt dyreliv med blandt andet giraffer, hyæner, vilde hunde og masser af fugle.
Det er muligt at flyve til en landingsbane tæt på &Beyond Ngala Lodge. Alternativt er der ca. en times biltransfer fra Hoedspruit lufthavn.

 

Ngala Lodge

Ngala Lodge består af 20 hytter, hvoraf 3 af dem er familiehytter. Derudover er der en stor familie-suite med privat pool. De er alle elegant indrettede med et strejf af kolonitiden. Hytterne er rummelige og har store private verandaer, inde- og ude-bad og generelt et højt niveau af komfort. Ngala Lodge emmer af atmosfære og romantisk stemning. Såvel restauranten som bomaen (traditionel afrikansk grillplads), der om aftenen bliver oplyst af lanterner, er meget stemningsfuld. Fra Ngala Lodhge kan man sidde og nyde en drink, mens man betragter dyrene komme til og fra vandhullet. Der er en dejlig swimmingpool med udsigt til bushen og dyrene samt fitness center, massage og spa.
Maden er varieret og rigtig dejlig. Morgenmad og frokost serveres på verandaen eller i haven, og aftensmad serveres i haven eller bomaen, der er fyldt med lanterner og stearinlys.

Træhus-sleepout

Hvis I kan tænke jer en helt unik oplevelse, hvor I sover helt for jer selv i bushen med stjernerne og dyrene som kulisse, så har Ngala et træhus-sleepout, hvor I kommer endnu tættere på naturen - stadig med sikkerheden i top og masser af komfort.

 

Familie

Ngala Lodge er rigtig god til familier, da der både er tre familie-hytter og en familie-suite. Der er et wild child program til børn med masser af sjove aktiviteter. Man skal være 6 år for at komme med på safariture i jeeps og over 12 år for at deltage på walking safari.

 

Din dag på Ngala Lodge

Der er safari morgen og eftermiddag i åbne jeeps. Da campen ligger i privat område, er der også mulighed for at køre offroad, natsafari, bush walks, solnedgangsdrinks på savannen samt at arrangere privat bush middag.

 

Bæredygtighed

Som erstatning for plastikflasker får I udleveret en glasflaske til genopfyldning.
Campen er ejet af &Beyond, som igennem Afrikafonden tager sig af landet, de vilde dyr og befolkningen. De underviser, uddanner og investerer i lokalsamfundet, og de har mange projekter i gang. &Beyond er pionerer inden for naturbevaring og bæredygtighed og har i tre årtier gået forrest og bygget firmaet op omkring ansvarlighed.

 

Personligt minde

En leopard vandrede gennem vores lodge – og oven i købet som punktum på en helt fantastisk dag, hvor jeg så alle Big Five på de to jeepsafarier.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på andBeyond Ngala Lodge

Ultimativ safari, Rovos Rail og Cape Town

 

Voksen fra 61.500 kr.

 

12 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder