Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Bluegum Hill

Bluegum Hill

Signal Hill i Cape Town - Sydafrika

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Bluegum Hill Guest House er et varmt og indbydende Bed & Breakfast, i et dobbelt-etagers hus på Upper Green Point, med den mest vidunderlige udsigt over Cape Town. Fra Bluegum Hill er der 30 min. gang til det fashionable Waterfront.

 

Beliggenhed

Bluegum Hill Guest House ligger under Bluegum træer på Signal Hill med en af ​de mest betagende udsigter i Cape Town. Helt præcist ligger det på den øverste vej af Upper Green Point, en af ​​Cape Towns mest up-market-boligområder og tæt på byens centrum med den verdensberømte Victoria & Alfred Waterfront. Fra Cape Town lufthavn er der 22 km eller ½ times kørsel til Bluegum Hill og 30 min. gang til Waterfront.

 

Hotellet

Bluegum Hill Guest House ejes af søstrene Aissa og Ughetta Parenti. Det er et lille hyggeligt Bed & Breakfast med en meget varm og hyggelig atmosfære. Stedet har 6 værelser og 4 lejligheder med plads til i alt 11 gæster. Alt er smukt indrettet i sydafrikansk still med Afrikas varme farver og kultur. Fra alle værelser, balkon og pool har I en betagende panoramaudsigt ud over hele Cape Town og ned mod Water Front.

Din dag på Bluegum Hill

Dagen starter med et stort lækkert morgenbord hvor Aissa eller Ughetta går rundt og sørger for at hygge om jer. Alle spørgsmål er velkomne når I skal afsted for at opleve Cape Town. Fra Blugum Hill kan I besøge Waterfront, tage svævebanen op til Table Mountain eller besøge Robben Island hvor Nelson Mandela sad som fange. Eller I kan tage en heldagstur ned over Kap halvøen til Kap Det Gode Håb som byder på en fantastisk udsigt.

 

Personligt minde

Vi boede i Bluegum Hills penthouse lejlighed som ligger allerøverst. Op til lejligheden er der en sjov elevator i bedste James Bond stil som gør turen til og fra lejligheden vældig fornøjelig. Hertil er morgenmaden lækker og udsigten fra Bluegum Hills balkon simpelthen vidunderlig.  Atmosfæren på Bluegum Hill er varm og indbydende og I føler jer hjemme i det øjeblik I træder ind.

 

Bæredygtighed

Vi har pt. ingen meldinger om graden af bæredygtighed på Blue Gum Hill Guest House.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Bluegum Hill

Garden Route – Sydafrikas naturskønne have

 

Voksen fra 18.400 kr.

 

15 dage

LÆS MERE

Krüger safari, Cape Town og vinland

 

Voksen fra 23.000 kr.

Barn u. 12 år fra 20.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Cape Town og vinlandet Waterfront og Franschhoek

Voksen fra 6.300 kr.

Barn fra 5.800

 

6 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder