Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Masuwe Lodge

Masuwe Lodge

Privat område ved Victoria vandfaldet

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Masuwe Lodge byder på det bedste fra begge verdener - livet på safari samt let adgang til alle de aktiviteter, der tilbydes ved Victoria Falls.

 

Beliggenheden

Masuwe ligger inde i sit eget private safariområde, der grænser op til Zambezi National Park og ligger kun 7 km fra Victoria Falls. Denne lodge er omgivet af bush, hvor dyrene går frit omkring. I ser ofte forskellige antiloper, vildsvin, hyæner og et rigt fugleliv. Der er et lille vandhul lige foran jeres lodge, som er oplyst af et spotlight om natten.

Masuwe Lodge ligger mindre end 20 km. fra Victoria Falls Airport og turen fra lufthavn til lodge tager kun 20 min.

 

Masuwe Lodge

Masuwe Lodge er en lille eksklusiv lodge med kun 11 enheder fordelt på 3 kategorier, 9 telt-hytter, 1 familieenhed og 1 honeymoon suite.

 

Telt-hytterne er rummelige med et stort soveværelse, et påklædningsområde og et badeværelse. Der er store glasskydedøre ud til en privat terrasse, der har udsigt til bushen.

 

Honeymoon suiten ligger helt for sig selv og er lidt større med udsigt over et lille vandhul. Dette telt er ideelt for par på jagt efter privatliv og inkluderer en indendørs dobbeltbruser og et udendørs badekar.

 

Familieenheden ligger lidt væk fra Masuwe lodge’s hovedområde og passer perfekt til familier. Der er to soveværelser med plads til op til fem personer, hvert soveværelse med deres eget badeværelse, en fælles stue, tekøkken og et dejligt udeområde med pool samt bålsted.

 

Lodge-området har dejlige haver, der omgrænser en swimmingpool. Her er et lille bibliotek, en åben bar og en spiseplads på terrassen. Der er mulighed for massage i jeres hytte.

 

Maden består af traditionelle afrikanske retter kombineret med en mere international menu. Masuwe Lodge serverer en kontinental buffet med en valgfri tilberedt morgenmad; en afslappet frokost nydes sædvanligvis på terrassen. Når I er tilbage fra jeres eftermiddagsaktivitet, serveres solnedgangsdrinks på terrassen, inden der bydes på en dejlig tre-retters middag - Bon appetit.

 

Børn på 6 år og derover er velkomne på Masuwe Lodge, men nogle aktiviteter er begrænset til børn over 12 år.

Udflugter fra Masuwe Lodge

Der er mange aktiviteter, da Masuwe Lodge ikke ligger så isoleret, så I har mange muligheder ud over de traditionelle safariture. I har én safariaktivitet om dagen, og I kan vælge andre udflugter. Nogle udflugter er inklusive, når I bor på Masuwe Lodge, de øvrige udflugter kan tilkøbes på stedet: Herunder nogle af mulighederne:

 

• Udflugt til Victoria Falls (inklusive men nationalparkgebyr             betales lokalt).
• Udflugt til Victoria Falls by (inklusive men nationalparkgebyr       betales lokalt).
• Vandresafari i Masuwe Sanctuary (inklusive men                             nationalparkgebyr betales lokalt)
• Safari i Masuwe Sanctuary eller Chamabonda National Park         (inklusive men nationalparkgebyr betales lokalt).
• Helikoptertur over Victoria Falls og området (tilkøbes).
• Kanotur på Zambezi-floden (tilkøbes).
• River Rafting (tilkøbes).
• Quad Biking (tilkøbes).
• Bådture på Zambezi-floden (tilkøbes).
• Bungy Jumping (tilkøbes).

 

Jeres dag på Masuwe Lodge

Jeres dage er ret forskellige, da der er mange forskellige udflugter, I kan vælge mellem. På en typisk dag vækkes I tidligt med kaffe og snacks, inden I tager på safari i åbent safarikøretøj eller en vandresafari. I er tilbage ved 10-tiden, hvor der serveres en større brunch. Herefter kan I vælge en udflugt til Victoria Falls eller en anden udflugt ved Victoria Falls. I kan også vælge at sove lidt længere, og så tage på udflugt til Victoria Falls efter morgenmaden og være tilbage på Masuwe Lodge til jeres eftermiddagssafari.

 

Safarien er både i Masuwe Sanctuary og Chamabonda National Park.

 

Bæredygtighed

Masuwe Lodge er en Eco Lodge, der blot efterlader lille aftryk på naturen, meget er produceret af naturmaterialer som f.eks. træ, sten, canvas eller siv. Der blev fældet meget få træer og kun anvendt en minimal mængde beton, da Masuwe Lodge blev bygget og senere nænsomt renoveret.
Masuwe Lodge samarbejder med Seolo Afrika, der har mange igangværende projekter omfattende hjælp til lokalbefolkningen, herunder uddannelse, opstart af virksomheder og hjælp til skoler i landsbyerne.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Masuwe Lodge

Krüger safarieventyr og Victoria Falls

 

Voksen fra 33.350 kr.

 

11 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder