Sydafrika - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90

Afrikas Horisonters Sydafrika


Sydafrika er safari med høj kvalitet og et umådelig smukt vinland med et strejf af Holland.

Landet adskiller sig fra resten af Afrika - det er det moderne Afrika - og mad og indkvarterings niveau er særdeles højt. Du får meget for pengene i Sydafrika. Kombineret med enorme strande og et umådelig smukt vinland, og et strejf af Holland og kolonitid, får du uforglemmelige oplevelser på en rejse i Sydafrika.


  • Vi har nøje udvalgt vores safari camps og lodges

  • Vi har kørt den smukke Garden Route og nydt vinlandets druer

  • Vi har nydt Rovos Rails luksus og sovet under stjernerne i Privat Game Reserve

  • Det har vi gjort i 25 år og kan skræddersy jeres rejse med detaljen

Udforsk SydafrikaLæs om Sydafrikas Nationalparker

Sydafrikas National Parker er velordnet med en god infrastruktur og et rigt dyreliv.

LÆS MERE

Læs om vores overnatningssteder i Sydafrika og Mozambique

Sydafrikas overnatningssteder er af høj kvalitet. Det er lækkert, rent og luksuriøst.

LÆS MERE

Se tre rejseforslag nedenunder

Garden Route og kystruten

Voksen fra 14.400 kr.

15 dage

LÆS MERE

Safari, Cape town og vinland

Voksen fra 19.900 kr.

14 dage

LÆS MERE

Safari og strande i Mozambique

Voksen fra 24.000 kr.

11 dage

LÆS MERE

Safari i Sydafrika

Greater Kruger National Park

 

 

Vi kan ikke garantere at du får “The Big Five” og se, men chancerne er store i vores udvalgte private Game Reserves.

 

Det er en enestående oplevelse når du ser en leopard der ligger oppe i træet, et sort næsehorn der er halvt skjult i tykke buske, elefanter som går næsten lydløst gennem bushen eller når du finder en gruppe løver der hviler sig i skyggen efter de har nedlagt et bytte. Det er i sådanne stunder du mærker at du lever.

 

Hvis du vil have den store safari oplevelse i Sydafrika, så er der mange steder men Greater Kruger Park slår dem alle. Området er på størrelse med Jylland og er Sydafrikas stolthed. Parken har et enestående dyre- og fugleliv som gør reservatet til det mest berømte i Sydafrika.

Vi Anbefaler

Franschhoek

Vinlandet ved Cape Town

 

 

Du behøver ikke at rejse langt for at få en smag af vinlandet. Kun få km udenfor Cape Town liger bl.a. vinbyen Franschhoek, hvor du kan smage dig gennem nogle af de bedste vine Sydafrika har at byde på.

Franschhoek som betragtes som Sydafrikas “gourmet hovedstad”. Franschhoek som betyder “det franske hjørne”, og hele regionen emmer af sin historiske begyndelse, og den franske indflydelse i vinfremstilling, spisning, kunst og design.

 

Hvis du elsker god vin og mad på højt niveau, så er dette stedet for dig. Langs Franschhoek vinrute ligger der ca 40 aktive vingårde, lige fra populære mærker som Boschendal og L’Ormarins til meget små kunsthåndværkere som My Wyn og Black Elephant Vintners, hvilket gør Franschhoek til en “must do”.

Vi Anbefaler

Garden ruten

Det sydligste Afrika

 

 

Garden Route er en blanding af moderne golfbaner, gamle skove, afsondret kunstner samfund, pensionater, moderne indkøbscentre, bjerge og store brede fantastiske strande og et stort antal interessante og kreative mennesker er kommet til at bo her, tiltrukket af den storslåede kyststrækning.

 

Lands den sydlige kyst kan du at se hvaler, delfiner, og endda spækhugger, specielt ved , Gansbai, Mossel Bay og Plettenberg Bay.

 

Tsitsikamma National Park er et besøg værd. Med den store skov og de gamle træer er det et oplagt sted at vandre. Der er gangbroer og her er en hel fantastisk udsigt. I Simons Town ved Boulders Beach kan man se de berømte Boulders pingviner, det eneste sted i verden hvor man kan komme helt tæt på afrikanske pingviner.

Vi Anbefaler