Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Waterfront Apartments

Waterfront Apartments

Cape Town - Sydafrika

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Waterfront Apartments ligger i forbindelse med selve Waterfronts område centralt for alting. Lejlighederne er super lækre i forskellige størrelser alt efter behov.

 

Beliggenhed

Fra Cape Town lufthavn er der kun 22 km eller ½ times kørsel til Waterfront Apartments. Fra lejlighederne er der 5-10 min gang til det fashionable Waterfront og  alt hvad der er værd at opleve i byen. Med udlejningsbil kommer I også nemt til f.eks. svævebanen som går op til Table Mountain og alle andre udflugter på Kap halvøen hvor Cape Town ligger.

 

Lejlighederne

Jeres lejlighed har enten udsigt over havnen, kanalerne eller til Table Mountain. Lejlighederne har store, eksklusive altaner og terrasser.

 

Alle lejlighederne er fuldt udstyret med køkken, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, kaffemaskine m.m. Der er parkeringskælder, adgang til fitnesscenter og en superlækker fælles swimmingpool med udsigt til hele Waterfronts marina.

 

Der er et, to, tre og fire værelses lejligheder alle med Wi-Fi.

Din dag på Waterfront

Waterfront Apartments er den ideelle base for at udforske Cape Town og alt, hvad byen har at tilbyde. Du går kun 5-10 min så er du på Waterfronts indkøbscentre, nogle af Cape Towns fineste nattesteder, restauranter, cafeer og oplevelser. F.eks. færgen til Roben Island hvor Nelson Mandela sad som fange sejler fra Waterfront. I kan også køre til svævebanen til Tabel Mountain og op på Signal Hill hvorfra der er ligeledes er en imponerende udsigt ud over hele Cape Town nedenunder. Eller kør en tur ned over kaphalvøen til Cape of Good Hope (Kap det gode håb) samt til pingvin kolonien Boulders Bay.

 

Bæredygtighed

Vi har ikke kunne finde oplysninger omkring hvilke tiltag der bliver gjort for at mindske påvirkningen af klimaet ved brug af lejlighederne.

 

Personligt minde

Vi boede helt nede ved en af kanalerne. Det var meget lækker lejlighed og en ret fed oplevelse at bare kunne træde ud på sin egen platform ved vandet. Virkelig lækkert er også den fælles swimmingpool hvorfra man har udsigt til Waterfront og det store pariserhjul. Og naturligvis udsigten fra selve lejligheden. Eneste minus var en receptionist som var ret sløv. Men hvis man sidder hele dagen uden andet og lave end at skulle modtage turister og give dem en nøgle til deres lejlighed kan en vis sløvhed nok ikke undgås.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Waterfront lejligheder

Garden Route – Sydafrikas naturskønne have

 

Voksen fra 18.400 kr.

 

15 dage

LÆS MERE

Krüger safari, Cape Town og vinland

 

Voksen fra 23.000 kr.

Barn u. 12 år fra 20.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Cape Town og vinlandet Waterfront og Franschhoek

Voksen fra 6.300 kr.

Barn fra 5.800

 

6 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder