Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Rhino Post Safari Lodge

Rhino Post Safari Lodge

Kruger National Park - Private area

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Rhino Post Safari Lodge er en lille lodge med kun otte bush suiter i hjertet af den legendariske Krüger National Park. Stemningen er som en lille safaricamp men med flere faciliteter og høj komfort.

 

Beliggenheden

Rhino Post Safari Lodge ligger i et 12.000 Hektar (120 km2) Big Five stort privat område inde i Kruger National Park. Lodgen ligger langs et udtørret flodleje med udsigt til et vandhul, hvor dyrene kommer til i løbet af dagen. Den unikke beliggenhed inde i Kruger National Park, betyder, at I har det meget for jer selv, da det kun er lodgens gæster der må være i det private område, samt I må køre offroad så I kan komme tættere på dyrene. Når I er i selve Kruger National Park som er for alle skal man holde sig til vejene og være ude af National Parken inden det bliver mørkt. Her har I den fordel at I kan blive lidt længere, så får det lidt mere for jer selv.

Rhino Post Safari Lodge ligger i nærheden af Skukuza lufthavn, hvor I bliver hentet og herfra har ca. 30 minutters køredistance til lodgen.

 

Lodgen

Rhino Post Safari Lodge er en lille eksklusiv lodge med kun otte bush suiter. Bush suiterne er rummelige med stort soveværelse, badeværelse med badekar, udendørs bruseområde og stor hævet terrasse med udsigt til flodlejet.
Lodgen har en pool, hvor I kan slappe af i løbet af dagen, samt et spiseområde inde og ude, en lounge med vinkælder, store terrasseområder med masser af privatliv og et dejligt bålsted med udsigt til vandhullet. Massage og spabehandlinger kan arrangeres i jeres suite.

Maden er varieret og af høj kvalitet, og om aftenen vælges 3 retter a la carte. Børn skal være over 6 år for at deltage på safari.

Sleep-outs

Som eneste camp i Kruger National Park er der et sleep-out koncept, der består af fire telte, der er placeret på træplatforme fire meter oppe i træerne med udsigt over bushen. Det er en helt unik oplevelse.

 

Jeres dag på Rhino Post Safari Lodge

På en typisk safaridag vækkes I tidligt med kaffe og muffins, inden I tager på safari i åben 4 x 4 jeep ved 6-tiden. I er tilbage ved 10-tiden, hvor der serveres en større brunch. Der er nu tid til afslapning, kaffe før eftermiddagssafarien. I får solnedgangsdrinks i bushen og er tilbage på lodgen i god tid til aftensmaden ved 20-tiden.
Safarien er både i deres private område og i selve Kruger National Park.

 

Bæredygtighed

Lodgen efterlader meget lidt aftryk på naturen, da alt er stort set lavet af naturmaterialer som træ, sten, canvas, siv og palmeblade. Der blev fældet meget få træer og kun anvendt meget lidt beton, da lodgen bliv bygget. Der er affaldsbehandling med fokus på genbrug. Lodgen forsynes i dagtimerne af en generator og om natten af batterier.
Campen er ejet af Seolo Afrika, der har mange igangværende projekter omfattende hjælp til lokalbefolkningen i form af uddannelse, opstart af virksomheder, skoler i landsbyerne og Croquet Lawn børnehjemmet i Busbuck Ridge.

 

Personligt minde

Det var unikt at have Kruger National Park mere eller mindre for os selv på den sidste del af eftermiddagssafarien. Vi fulgte en løveflok, der var i gang med at jage langs vejen, og det var ekstra spændende da det var i skumringstiden i en åben jeep.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Rhino Post Safari Lodge

Krüger safarieventyr og Victoria Falls

 

Voksen fra 33.350 kr.

 

11 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder