Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Lawhill Apartments

Lawhill Apartments

Waterfront i Cape Town - Sydafrika

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Med udsigt over Cape Towns V&A Waterfront-marina tilbyder Lawhill rejsende en smag af luksus på en af de hotteste adresser i Cape Town.

 

Beliggenhed

Lawhill Apartments er luksus og ligger ved Waterfront på en Cape Towns hotteste adresser, kun 24 km væk fra Cape Town International Airport.

 

Lejlighederne

I Lawhill får du elegant indkvartering med en ægte "away-from-home” fornemmelse og fuldstændig privatliv. Lejlighederne har store, eksklusive altaner og terrasser med en betagende udsigt over lystbådehavnen, kanalen og det tilstødende One & Only Hotel. Som gæst i Lawhill Apartments har du direkte adgang til hotellets restauranter og den prisvindende spa. Der er 28 lejligheder - 1, 2 og 3 værelses lejligheder. Ydermere er der 3 penthouse lejligheder hver med 3 soveværelser.

Din dag på Lawhill

Oplev det meste af Cape Town med nogle af de fineste nattesteder, cafeer og prisbelønnede restauranter inden for gåafstand. I kan besøge Waterfront, tage svævebanen op til Table Mountain eller besøge Robben Island hvor Nelson Mandela sad som fange. Eller I kan tage en heldagstur ned over Kap halvøen til Kap Det Gode Håb som byder på en fantastisk udsigt.

 

Bæredygtighed

Vi har pt. ingen information om graden af bæredygtighed på Lawhill Apartments.

 

Personligt Minde

Vi boede i en af de øverste lejligheder med udsigt til den indre kanal og havn samt hotellet The one and Only. Lejligheden var utrolig eksklusiv i flot design med lækre møbler og stor terrasse. Det var ren forkælelse og meget nemt at komme til Waterfronts fashionable område.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Lawhill lejligheder

Garden Route – Sydafrikas naturskønne have

 

Voksen fra 18.400 kr.

 

15 dage

LÆS MERE

Krüger safari, Cape Town og vinland

 

Voksen fra 23.000 kr.

Barn u. 12 år fra 20.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Cape Town og vinlandet Waterfront og Franschhoek

Voksen fra 6.300 kr.

Barn fra 5.800

 

6 dage

LÆS MERE