Se hvad vores kunder siger - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: Afrikashorisonter@gmail.com

Telefon: (+45) 20 97 35 50

Se hvad vores kunder siger

Pia Høgh og familie

Oktober 2019

 

Hej Kim
Det har vi helt bestemt.Tak for en hel fantastisk tur.
Det har simpelthen været så fantastisk alt klappede og var over al forventning. Vi har mødt så mange søde mennesker og set og oplevet så mange fantastiske ting. Der er kun en fejl du har gjort os frygtelig forliebt i Kenya. Vi må bare af sted igen tak for et god rejse for både store og små knus fra pia og Co.

 

Billedet er fra Giraf Manor i Nairobi hvor Pia og familie har boet.

Vi Anbefaler

Murielle Dzegle

Juli 2019 – Magisk oplevelse i Kenya
Afrikas horisonter har hjulpet min kæreste og jeg med at planlægge vores tur til Kenya. Vores tur har indbåret tre dags safari og 6 dages afslapning/badeferie på Diani beach i Mombasa.
Hele turen har været skræddersyet samt planlægning, hvor både min kæreste og jeg har fået en detaljeret beskrivelse af turen hjemmefra. Der var høj professionalisme i den service vi har fået fra Afrikas horisonter og vi har følt os trygge gennem hele planlægningen og turen.
Vores oplevelse i Kenya har været helt fantastisk og uforglemmelig.
Serviceniveauet var høj blandt de medarbejdere, dvs. vores turguide på safari samt medarbejderne på begge de hoteller vi boet på. Hotellerne var helt fantatiske.
Alt i alt har vi været meget glade for at have planlagt turen i samarbejde Afrikas Horisonter og vi vil personligt også sige tusinde tak til Helle og Kim for et godt stykke arbejde!

Vi Anbefaler

Gitte og gruppe

Marts 2018 – Kenya

Afrikas Horisonter har netop arrangeret en utrolig vellykket og spændende tur for os. Der blev indledningsvis holdt et meget inspirerende informationsmøde, hvor det TYDELIGT fremgik, at her var altså en agent med styr på sin Afrika historik – og de mange gode forslag, og som selv har prøvet tingene og kunne vejlede meget målrettet. Der blev lyttet meget til deltagernes ønsker, og turen blev derefter tilrettelagt ud fra disse ønsker – i fællesskab. Turens afvikling var helt i top. ALT klappede!!  Vi følte os i meget gode og trygge hænder under hele rejsen. Turen var bygget op helt fantastisk, så vi på hvert nye overnatningssted, blev overrasket over, at vi har kommet endnu et niveau op! Kenya er et imødekommende og spændende land at rejse i, og vi er blevet mødt med velvilje, høflighed og oprigtig varme. Vi kan kun give Afrikas Horisonter vores bedste anbefalinger – på alle fronter. Overvejer du en tur til Afrika, så kontakt Afrikas Horisonter – og du vil få en uforglemmelig rejse!! HAKUNA MATATA!!

Vi Anbefaler

Dorthe og Karsten

Februar 2018 – Sydafrika

Havde en fantastisk tur i syd Afrika i starten af 2018, tak Kim og Helle for en god planlægning af turen og gode råd.

Vi Anbefaler

Michael og børn

Februar 2018 – Kenya

Kenya, en rundrejse på 10 dage med egen guide. Lidt send anmeldelse af “Afrikas Horisonters”. Det er først nu – en stor måned efter vores hjemkomst, at det virkelig går op for min børn og jeg. Hvor kæmpe stor en oplevelse vores safari i Kenya har været. Og hvor vel tilrettelagt turen har været arrangeret fra “Afrikas Horisonters” side. Vi skræddersyede vores rejse dag for dag i samarbejde med firmaet, så vi fik tingene præcist som vi ville.

Turen med egen guide/chauffør i eget køretøj blev til: Lake Nakuru Sopa lodge, Lake Naivasha Sopa lodge, Maji Moto camp og Basecamp Masai Mara

“Afrikas Horisonter” er et mindre selskab der har Afrika dybt inde i sjælen.
Deres passion for kontinentet mærkes. De kan rådgive jer ned til mindste detalje og kende alle steder i mindste detalje.
Afrika skal opleves. Gør det mindst én gang i dit korte liv.

Vi Anbefaler

Mette og familie

Februar 2018 – Kenya

12 dage på rundrejse i Kenya.
Der er ikke tvivl om, at det har været en fantastisk ferie fyldt med mange dejlige oplevelser. Vores chauffører mødte os i lufthavnen i Nairobi og fulgte os på hele rejsen. De var gode til at svare på de utallige spørgsmål vi havde i forhold til Kenya, dyr og kultur. De var altid parat på de aftalte tidspunkter og på trods af udfordringer med veje som var skyllet væk af regnen, kom vi frem til de planlagte overnatningssteder.
Vi kan varmt anbefale den måde som Afrikas Horisonter havde bygget vores tur op på, uden dem havde vi ikke oplevet så meget på de 12 dage vi var afsted. Afrikas Horisonter har været gode til at rådgive os med valget af overnatning og udflugter på de enkelte lodges og camps. Vi har bl.a. overnattet i en Masai-camp, samt i en camp hvor løver, elefanter og flodheste gik lige udenfor teltet. Der blev passet godt på os, så vi følte os trygge hele tiden. Alle punkter i rejseplanen levede op til det vi drømte om, og der blev oveni købet også plads til lidt ekstra udflugter.
Vi anede intet om Safari-rejser inden. Derfor valgte vi Afrikas Horisonter og deres store erfaring mht. til rejser i Afrika, for at være sikre på at det ville blive en god ferie, og det blev det:-)

Vi Anbefaler

Kim og familie

Januar 2018 – Kenya

Tusind tak for er super fint rejseprogram. Det var overordnet meget fint komponeret med 2 dages ophold forskellige steder så muligheden at se forskellige steder i landet og beboerne på vej fra det ene sted til det andet.
Chaufførerne var fantastiske, imødekommende og lette at snakke med om alt fra viden om dyrene til livet for kenyanerne i dagligdagen. De var altid punktlige og havde helt styr på at få os afsted i ordentlig tid, for køretiden snyder som ofte os europæere 🙂
Bilerne var fine om end jeg tror at Landrovers havde været behageligere og mere terrængående, når nu vejene er så dårlige. Men det er vel også et økonomi spørgsmål.
Når det er sagt så lykkedes det chaufførerne på eminentvis at undgå at køre fast, stor cadeau!
Når vi nu er ved transport så ville jeg nok have foretrukket at flyve tilbage fra Little Governors til Nairobi og spendere dagen i byen i stedet for 9 timers køretur. Det virkede vildt spændende med den hektiske Nairobi.

Sopa lodge var overdådigt beliggende og meget luksus, dog lidt for “pænt” rent arkitektonisk. Personalets fødselsdags sang for nogle gæster og dans gjorde dog deres for at skabe en unik stemning. Jeg syntes at buffet løsning på maden trækker lidt ned.

Sunbird Lodge lykkedes bedre med intimiteten i måden hytterne var bygget på og placeret. Vi fik King Fischer hytten på toppen af bakken med den sublime udsigt. Det eneste minus her er at man hører trafikstøj hele natten fra hovedvejen, det tager lidt af illusionen fra “out in the bush” safari?Vulkan vandringen var rigtig rigtig god med en super fin guide. Jeg kunne godt have tænkt mig at vi have gået direkte fra campen langs med søen dertil. Guiden sagde at det tog ca. En god time da jeg spurgte. Der er jo noget at se på vejen og rart at blive udfordret lidt. Ellers meget tilfredse med alt!!

Maji Moto var klart turens højdepunkt, det som vi kan fortælle flest historier om til alle som gider høre på det. Fantastisk mennesker som var perfekte for et større selskab som vores som er med på dans, lej og god stemning. Det var dejligt at bevæge sig rundt på gåben med masaierne til at forklare om deres forhold til naturen og hverdag. Rigtig fint at lige steppe lidt ned og leve en smule mere jordnært mht. Igloteltene og toilet og badefaciliteterne, det får os mere på ligne med vores værter. Ekstra bonus at få lov til Mountain Bike tur ud over savannen og besøge en skole.

Basecamp er igen en unik oplevelse med Masai Mare som overgår hvad vi tidligere har oplevet mht. Vilde dyr, Noget nær det perfekte midt i skoven ved floden med den rigtige følelse af at være midt i den afrikanske natur…

Troede vi indtil vi ankom til Little Governor som lige steppede op på alt 🙂
Meget dygtige rangers var et godt træk med deres sikre måde at køre “slow-gamedrive” uden radioer og alligevel lykkedes med at præsentere Big 5 og meget mere på bare halvanden dag. Næste gang vil vi nok mere satse på kvalitet end kvantitet og gøre brug af de lokale rangers, hvis man kan regne med at standarden er som her.

Alt i alt en tur i topklasse hvor alt flaskede sig og Marianne tilføjer at hun (og kamera) faktisk nød de lange køreture, da det gav førsteklasses mulighed for “lokal” safari?

Vi skal helt sikkert tilbage til Afrika og allerhelst med Afrikas Horisonter igen !!!! Tak for en super tur!

Ps. Uddyber gerne hvis der er uklarheder, det er jo også svært at begrænse sig med alt det som vi har oplevet, ??

Vi Anbefaler

Tilbage til forsiden