Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Se hvad vores kunder siger

Gitte og venner

Januar 2020 – Sydafrika

 

Endnu en FANTASTISK FERIE med Afrikas Horisonter – denne gang til det smukke, smukke Sydafrika!!! Vi kan SÅ varmt anbefale Afrikas Horisonter – ALT var tilrettelagt i overensstemmelse med vores ønsker og bureauets anbefalinger. Agenten mødte os i lufthavnen og sørgede for bil til os. Alle overnatningssteder var smagfulde, smukt beliggende og af MEGET høj standard. Lækker mad og udsøgte vine er kapitel for sig!! Tur forslagene var udførligt beskrevet og lige til at gå ombord i!!
Tusind tak for en sublim ferie!!!!

Vi Anbefaler

Heidi Zethof og familie

Januar 2020 Kenya

 

Vi har været i Kenya på safari i 10 dage, på turen “A little bit of everything”. Det var en fantastisk oplevelse, som indfriede alle vores forventninger og mere til.
Det var top professionelt planlagt fra den første kontakt med Kim på kontoret, hvor der blev lyttet godt til, hvad vores forventninger var.
Vi nåede at opleve så meget forskelligt og havde en utrolig informativ, præcis og smilende chauffør.
Alle overnatningsstederne var fantastiske og godt placeret i skøn natur.
Kort sagt anbefalelsesværdigt!

Vi Anbefaler

Lulu Frost

November 2019 – Sydafrika

Jeg er lige kommet hjem fra 8 dages ferie i Sydafrika! En efterårsferie som mig og min lillesøster aldrig kommer til at glemme. Hold da op hvor er der smukt! Vores ophold var delt i to de, de første 4 dage var vi ude på landet i en lille vinby, og de sidste 4 dage var vi i Cape Town.

Vinbyen Franschhoek var helt fantastisk, en dejlig stille og rolig by, med gode restauranter og masser af kunst, omgivet af vindruemarker og bjerge.
Det bed & breakfast som Afrikas Horisonter havde booket til og var gude godt! Det smukkeste værelse med den smukkeste udsigt! Og den bedste hotelmorgenmad jeg nogensinde har fået! Vi hyggede os rigtig meget her, og anbefaler at tage på vinsmagningstur, for eksempel på mountainbike 🙂

Cape Town er en helt speciel storby, omringet af vild natur. Der er masser at se og lave, uanset om man er til kunst, historie, strand, natur eller adventure. Rigtig god service, og dejligt at have nogen der kender landet, som man altid kan komme i kontakt med. Vi følte os meget trygge ved at rejse med Afrikas Horisonter, og også generelt ved at være i Sydafrika 2 unge damer alene. Vi oplevede ingen problemer eller ubehageligheder. Takker Afrikas Horisonter mange gange for en fantastisk ferie!

Vi Anbefaler

Pia Høgh og familie

Oktober 2019

 

Hej Kim
Det har vi helt bestemt.Tak for en hel fantastisk tur.
Det har simpelthen været så fantastisk alt klappede og var over al forventning. Vi har mødt så mange søde mennesker og set og oplevet så mange fantastiske ting. Der er kun en fejl du har gjort os frygtelig forliebt i Kenya. Vi må bare af sted igen tak for et god rejse for både store og små knus fra pia og Co.

 

Billedet er fra Giraf Manor i Nairobi hvor Pia og familie har boet.

Vi Anbefaler

Tina Schow og familie

Oktober 2019 – Sydafrika

 

Vi brugte Afrikas horisonter til planlægning af vores tur til Capetown. Vi ville også på Safari. De fandt Gondwana game reserve som var outstsading. Ligeledes bookede de hotel for os i Gandsbaai hvor vi så hvaler.
Hele programmet var super. Vi fik fantastisk information vedr datoer, vaccinationer, kontakt til hjælp hvis dette behøvedes. Alt var så professionelt og godt arrangeret. Kan varmt anbefale dette bureau.

Vi Anbefaler

Murielle Dzegle

Juli 2019 – Magisk oplevelse i Kenya

 

Afrikas horisonter har hjulpet min kæreste og jeg med at planlægge vores tur til Kenya. Vores tur har indbåret tre dags safari og 6 dages afslapning/badeferie på Diani beach i Mombasa.
Hele turen har været skræddersyet samt planlægning, hvor både min kæreste og jeg har fået en detaljeret beskrivelse af turen hjemmefra. Der var høj professionalisme i den service vi har fået fra Afrikas horisonter og vi har følt os trygge gennem hele planlægningen og turen.
Vores oplevelse i Kenya har været helt fantastisk og uforglemmelig.
Serviceniveauet var høj blandt de medarbejdere, dvs. vores turguide på safari samt medarbejderne på begge de hoteller vi boet på. Hotellerne var helt fantatiske.
Alt i alt har vi været meget glade for at have planlagt turen i samarbejde Afrikas Horisonter og vi vil personligt også sige tusinde tak til Helle og Kim for et godt stykke arbejde!

Vi Anbefaler

Gitte og gruppe

Marts 2018 – Kenya

 

Afrikas Horisonter har netop arrangeret en utrolig vellykket og spændende tur for os. Der blev indledningsvis holdt et meget inspirerende informationsmøde, hvor det TYDELIGT fremgik, at her var altså en agent med styr på sin Afrika historik – og de mange gode forslag, og som selv har prøvet tingene og kunne vejlede meget målrettet. Der blev lyttet meget til deltagernes ønsker, og turen blev derefter tilrettelagt ud fra disse ønsker – i fællesskab. Turens afvikling var helt i top. ALT klappede!!  Vi følte os i meget gode og trygge hænder under hele rejsen. Turen var bygget op helt fantastisk, så vi på hvert nye overnatningssted, blev overrasket over, at vi har kommet endnu et niveau op! Kenya er et imødekommende og spændende land at rejse i, og vi er blevet mødt med velvilje, høflighed og oprigtig varme. Vi kan kun give Afrikas Horisonter vores bedste anbefalinger – på alle fronter. Overvejer du en tur til Afrika, så kontakt Afrikas Horisonter – og du vil få en uforglemmelig rejse!! HAKUNA MATATA!!

Vi Anbefaler

Dorthe og Karsten

Februar 2018 – Sydafrika

 

Havde en fantastisk tur i syd Afrika i starten af 2018, tak Kim og Helle for en god planlægning af turen og gode råd.

Vi Anbefaler

Michael og børn

Februar 2018 – Kenya

 

Kenya, en rundrejse på 10 dage med egen guide. Lidt send anmeldelse af “Afrikas Horisonters”. Det er først nu – en stor måned efter vores hjemkomst, at det virkelig går op for min børn og jeg. Hvor kæmpe stor en oplevelse vores safari i Kenya har været. Og hvor vel tilrettelagt turen har været arrangeret fra “Afrikas Horisonters” side. Vi skræddersyede vores rejse dag for dag i samarbejde med firmaet, så vi fik tingene præcist som vi ville.

Turen med egen guide/chauffør i eget køretøj blev til: Lake Nakuru Sopa lodge, Lake Naivasha Sopa lodge, Maji Moto camp og Basecamp Masai Mara

“Afrikas Horisonter” er et mindre selskab der har Afrika dybt inde i sjælen.
Deres passion for kontinentet mærkes. De kan rådgive jer ned til mindste detalje og kende alle steder i mindste detalje.
Afrika skal opleves. Gør det mindst én gang i dit korte liv.

Vi Anbefaler

Mette og familie

Februar 2018 – Kenya

 

12 dage på rundrejse i Kenya.
Der er ikke tvivl om, at det har været en fantastisk ferie fyldt med mange dejlige oplevelser. Vores chauffører mødte os i lufthavnen i Nairobi og fulgte os på hele rejsen. De var gode til at svare på de utallige spørgsmål vi havde i forhold til Kenya, dyr og kultur. De var altid parat på de aftalte tidspunkter og på trods af udfordringer med veje som var skyllet væk af regnen, kom vi frem til de planlagte overnatningssteder.
Vi kan varmt anbefale den måde som Afrikas Horisonter havde bygget vores tur op på, uden dem havde vi ikke oplevet så meget på de 12 dage vi var afsted. Afrikas Horisonter har været gode til at rådgive os med valget af overnatning og udflugter på de enkelte lodges og camps. Vi har bl.a. overnattet i en Masai-camp, samt i en camp hvor løver, elefanter og flodheste gik lige udenfor teltet. Der blev passet godt på os, så vi følte os trygge hele tiden. Alle punkter i rejseplanen levede op til det vi drømte om, og der blev oveni købet også plads til lidt ekstra udflugter.
Vi anede intet om Safari-rejser inden. Derfor valgte vi Afrikas Horisonter og deres store erfaring mht. til rejser i Afrika, for at være sikre på at det ville blive en god ferie, og det blev det:-)

Vi Anbefaler

Kim og familie

Januar 2018 – Kenya

 

Chaufførerne var fantastiske, imødekommende og lette at snakke med om alt fra viden om dyrene til livet for kenyanerne i dagligdagen. De var altid punktlige og havde helt styr på at få os afsted i ordentlig tid, for køretiden snyder som ofte os europæere. Når det er sagt så lykkedes det chaufførerne på eminentvis at undgå at køre fast, stor cadeau!

Maji Moto var klart turens højdepunkt, det som vi kan fortælle flest historier om til alle som gider høre på det. . Det var dejligt at bevæge sig rundt på gåben med masaierne til at forklare om deres forhold til naturen og hverdag.

Basecamp er igen en unik oplevelse med Masai Mare som overgår hvad vi tidligere har oplevet mht. Vilde dyr, Noget nær det perfekte midt i skoven ved floden med den rigtige følelse af at være midt i den afrikanske natur…

Troede vi indtil vi ankom til Little Governor som lige steppede op på alt 🙂
Meget dygtige rangers var et godt træk med deres sikre måde at køre “slow-gamedrive” uden radioer og alligevel lykkedes med at præsentere Big 5 og meget mere på bare halvanden dag.

Alt i alt en tur i topklasse hvor alt flaskede sig. Vi skal helt sikkert tilbage til Afrika og allerhelst med Afrikas Horisonter igen !!!! Tak for en super tur!

 

Vi Anbefaler

Tilbage til forsiden