Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Sleep-Outs

Sleep-Outs

Kruger National Park - Private area

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Sleep Out er en helt unik oplevelse, hvor man sover under stjernerne på udkigsplatforme fire meter oppe under træerne. Mere autentisk bliver det ikke, når man lægger sig til at sove under stjernerne til bushens lyde og dufte.

 

Beliggenheden

Sleep Out ligger i et privat 120 km2 stort Big Five område inde i Kruger National Park. Udkigsplatformene har udsigt til bushen og til et vandhul, hvor der tit kommer zebraer, bøfler, antiloper og elefanter.
Sleep Out ligger ca. 45 minutters kørsel fra Skukuza lufthavn. Det tager ca. 1 time og 30 minutter at vandre hertil fra Plains Camp og 30 minutters jeep safari til Rhino Post safarilodge.

 

Sleep-Outs

Det er den eneste af sin slags i Kruger National Park. Sleep Out er bygget i form af trækonstruktioner i forskellige niveauer, hvor de fire soveplatforme er øverst under træerne i fire meters højde. Platformene er forbundne af gangbroer, så når man først er ankommet, kan man sikkert gå til toilet og loungeplatformene. Der er to toiletter, bade med varmt vand, lounge/bålsted/spisested, som alle er i det første niveau. På soveplatformen er der simple telte med madrasser redt op med hovedpuder, dyner og soveposer. Der er ingen elektricitet, og belysningen består af lanterner og batterilygter.
Sikkerheden er i top med to væbnede vagter, der holder øje med området.
Denne oplevelse er 100% eventyr, og man kommer ikke tættere på bushen. Maden er dejlig og enkel og bliver lavet over bål.

Børn skal være over tolv år for at deltage.

Din dag på Sleep-Outs

Man vandrer hertil fra Plains Camp og ankommer i god tid, inden solen går ned. Herefter er der solnedgangsdrinks på loungeplatformen, som nydes til synet af dyrene, der går fra og til vanhullet. Der laves mad over bålet ved 20-tiden. Herefter nyder du bare at være i naturen og lytte til bushen, indtil søvnen kalder, og du trækker dig tilbage til soveplatformen og falder i søvn til dyrelydende under åben stjernehimmel.
Når du vågner om morgenen, er der arrangeret morgenmad lavet over bålet, og du bliver hentet af jeeps tilbage til din lodge eller til lufthavnen.

 

Vejrafhængig

Hvis det har regnet dagen op til eller på dagen, er det ikke muligt at gennemføre sleep out, og I overnatter i stedet på Plains Camp.

 

Bæredygtighed

Campen efterlader meget lidt aftryk på naturen. Alt er lavet af træ og canvas. Der er ingen elektricitet, og lamper er batteridrevne.

 

Campen er ejet af Seolo Afrika, som har mange igangværende projekter til støtte for lokalbefolkningen, bl.a. i form af at bygge landsbyskoler, børnehjem i Busbuck Ridge, hjælp til uddannelse og hjælp til opstart af virksomheder.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Sleep-Outs

Krüger safarieventyr og Victoria Falls

 

Voksen fra 33.350 kr.

 

11 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder