Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Umkumbe Safari Lodge

Umkumbe Safari Lodge

Sabi Private Game Reserve - Greater Krüger

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Umkumbe er en skøn lille safari lodge for de pris bevidste ovenikøbet i Big 5 reservatet Sabi Sand, som er et af de bedste steder for at kunne se leoparder.

 

Beliggenhed

Umkumbe ligger i Sabi Sand Game Reserve. Nærmeste lufthavn er Skukuza Airport i Krüger National Park, 55 km væk / 1,5 times kørsel fra Umkumbe. Næst nærmeste er Krüger Mpumalanga International Airport, uden for Krüger National Park,  som ligger 123 km væk / 2,5 times kørsel fra Umkumbe.

 

Lodgen - værelser

Der er max. 20 gæster på Umkumbe hvilket gør at I bliver forkælet at stedets værter.

 

Superior suiter
Der er 7 Superior-suiter, som hver rummer 2 personer i enten en kingsize-seng eller to enkelt senge. Hver suite har eget badeværelse med badekar samt udendørs bruser. 2 af suiterne  (Buffalo og Elephant) har interconnecting døre hvilket gør det til en god mulighed for familier med børn. 4 af suiterne har udsigt over floden Sand River, mens 3 suiter har udsigt til en lille slette med et vandhul.

 

Standard værelser
Der er 3 standardværelser hvoraf to er indbyrdes forbundne. Standardværelserne har kingsize seng eller to enkelt senge og har eget badeværelse med bruser. Alle 3 standardværelser vender ud mod floden Sand River.

 

Umkumbe er uformel, afslappet og ideel for gæster, der ønsker en autentisk safari i et førsteklasses Private Game Reserve.

Din dag på Umkumbe Safari Lodge

Der er udføres klassiske safarier i åbne 4x4 køretøjer. En om morgenen og en om eftermiddagen i Big 5 område. Især leoparden kan ses i Sabi Sand.

 

I kan ligeledes erstatte morgensafarien med en vandresafari på omkring 2,5 time, ledsaget af campens professionelle guide.

 

Bliver I på lodgen kan I også se dyr som kommer for at drikke af floden. Slap af de behagelige stole med udsigt til floden eller nyd den dejlige infinity pool med en drink i hånden - ligeledes med udsigt til floden.

 

Flere af vores gæster har oplevet elefanter komme meget tæt på og endda drikke af poolen.

 

Bæredygtighed

Ledelsen er meget bevidst om ikke at belaste naturen for meget. Udover affalds sortering er der et projekt i gang med solceller samt genanvendelse af vand samt. Ligeledes arbejdes på at have flere og egne grøntsager og således være selvforsynende.

 

 

Personligt minde

Hver dag så vi dyr fra campen. Ude i flodlejet foran lodgen kom antiloper og elefanter for at drikke.

 

Vi så også en leopard ligge sig på lur for at prøve at få fat på en impala. Leoparden blev dog opdaget og impalaen stak af i tide i fuld firspring.

Se video og oplev stemningen på Umkumbe Safari Lodge

 

 

– Skøn lille lodge med personlig service

 

– Velegnet til familier grundet værelser kan være sammenhængende

 

– Infinity pool med udsigt til dyrelivet

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Umkumbe Safari lodge

Sabi Sand Game Reserve – Der hvor leoparden bor

Voksen fra 8.800 kr.

Barn fra 5.800 kr.

 

3 dage

Læse mere

Krüger safari, Cape Town og vinland

 

Voksen fra 23.000 kr.

Barn u. 12 år fra 20.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Safari og strande i Mozambique

 

Voksen fra 28.500 kr.

 

12 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder