Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

The Hyde

The Hyde

Cape Towns Sea Point - Sydafrika

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

The Hyde Hotel er en lille perle og velegnet til familier. De har nemlig sammenhængende værelser. Hotellet har en høj standard, er utrolig stil rent og har en filosofi om at det er de små ting, der gør de store forskelle. The Hyde ligger med udsigt til Cape Towns berømte - Lions Head.

 

Beliggenhed

The Hyde ligger i Cape Towns fashionable Sea Point område og kun 24 km (trekvarters kørsel) væk fra Cape International Airport.

 

Hotellet

Hotellet består af 36 luksus suiter flere med døre imellem værelse hvilket er en stor fordel som familie. Det er et lækkert hotel med fokus på detaljen. Ikke mindst den store tagterrasse, hvor du fra din liggestol ved poolen har en fantastisk udsigt op mod Lions Head, midt mellem Table Mountain og Signal Hill. Alt på The Hyde er høj kvalitet, både indkvartering og mad.

Din dag på The Hyde

Hotellet ligger perfekt i forhold hvis du vil på Clifton Bay Beach, Camps Bay Beach, besøge Sea Point området samt Waterfront.

 

Har du bil er det bare at forsætte ned ad den vestlige del af Kaphalvøen, så kommer du til Kap det gode håb og de smukke strande der ligger ned af ruten. Ligeledes er det med bil også nemt, at køre om på den anden side af Signal Hill og tage svævebanen op til Table Mountain eller køre til Waterfront for en tur til Robben Island eller foretage shopping i centrum af byen.

 

Bæredygtighed

Vi har pt. ingen meldinger på tiltag om at mindske aftryk på naturen.

 

Personligt minde

Ingen endnu

Billeder

Rejser hvor du kan bo på The Hyde

Garden Route – Sydafrikas naturskønne have

 

Voksen fra 18.400 kr.

 

15 dage

LÆS MERE

Krüger safari, Cape Town og vinland

 

Voksen fra 23.000 kr.

Barn u. 12 år fra 20.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Malariafri familie-safari i Sydafrika

 

Voksen fra 18.900 kr.

Barn fra 17.900 kr.

 

12 dage

 

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder