Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Thonga Beach Lodge

Thonga Beach Lodge

Isimangaliso Wetland Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Thonga Beach Lodge er en øko boutique lodge beliggende helt for sig selv på en fantastisk utæmmet strand i et helt uspoleret naturområde. Lodgen ligger i hjertet af Isimangaliso Wetland Park, som er et Unesco-beskyttet område og et paradis for naturelskere.

 

Beliggenheden

Thonga Beach Lodge ligger helt for sig selv på stranden i hjertet af Isimangaliso Wetland Park. Det er stort område med 280 km. kyst der går helt op til Mozambique, og man kalder kysten Elephant Coast. Området er 3.280 km2, hvilket er lidt større end Fyn. Thonga Beach Lodge isolerede placering giver den helt specielle Robinson Crusoe stemning. Der er ca. 20 min. kørsel til Sibaya Søen, som er Sydafrikas største ferskvandssø.

 

Man kan kun ankomme til lodgen i 4 x 4 bil. Nærmeste lufthavn er Richards Bay, der ligger i en køreafstand af ca. 3 ½ time. Durban er den tætteste internationale lufthavn, som ligger i en køreafstand af ca. 4 ½ time.

 

Udflugter på Thonga Beach Lodge

Det handler om at udforske den vilde natur, og der er mange muligheder som beskrevet nedenunder. Nogle udflugter er inklusiv, når I bor på lodgen, de øvrige udflugter kan tilkøbes på lodgen:

 

• Snorkling fra stranden med guide (inkl.)
• Kanotur på Sibaya Søen for at se krokodiller, flodheste og det enorme fugleliv (inkl.)
• Dykkertur med båd til fantastiske rev
• Kitesurfing
• Bådture for at se delfiner, hvaler, hvalhajer og mantarokker.
• Oplev skildpadder, der lægger æg (nov.-feb.)
• Guidede vandreture og besøg i lokal landsby

 

Din dag på Thonga Beach Lodge

Efter en dejlig morgenmad er det tid til at udforske området som kunne være en kanotur på Sibaya Søen eller en guidet snorkletur direkte fra stranden. I er tilbage på lodgen til en dejlig buffet frokost, og efterfølgende kan I glæde jer til en svømmetur i Det Indiske Ocean eller afslapning ved poolen. I kan også overveje en halvdagstur mere om eftermiddagen.
Aftensmaden er a la carte middag, som serveres under åben himmel på terrassen.

Thonga Beach Lodge

Thonga Beach Lodge er omgivet af skov, søer, floder og kilometerlange strande mod det varme Indiske Ocean. Lodgen er designet smukt i harmoni med naturen og med et strejf af underspillet afslappet luksus.

 

Der er 12 private bungalowsuiter, hvoraf nogle ligger i skoven, og andre ligger forhøjet med udsigt over det Indiske Ocean. Der er forskellige kategorier, hvoraf 2 har en lille privat swimmingpool.

 

Alle bungalows har dejlige badeværelser med indendørs og udendørs brus, aircondition, minibar og terrasse, og fra de fleste værelser kan ses de smukke solopgange over havet.

 

Lodgen har en lounge, bar, to swimmingpools, spa og et aktivitetscenter med eget dykkercenter mm.
Maden er lækker, lavet af friske ingredienser og består ofte af frisk fisk og skaldyrsretter. I spiser typisk på terrassen, men hvis vejret ikke tillader det, er der indendørs spisepladser.

 

Bæredygtighed

Thonga Beach Lodge er en øko lodge, som kun efterlader et meget lille aftryk på naturen. Den er bygget miljøvenligt og af naturlige materialer som træ, palmeblade og bambus. Der anvendes ikke plastikflasker, og de fisk og grøntsager indkøbes lokalt.

 

Campen er ejet af Isibindi Africa, som i over 20 år har haft stort fokus på at bevare naturen og de vilde dyr, og på at lokalsamfundene omkring områderne opnår fordele af campens tilstedeværelse. Isibindi fonden styrer de mange igangværende projekter.

 

Personligt minde

Den guidede kanotur på Sibaya Søen var en stor oplevelse, og det var et fantastisk sted at slappe af og gå lange ture på stranden uden at møde nogen mennesker. Det minder lidt om at have Vesterhavet for sig selv, bare i en meget større skala. Klitterne er flere hundrede meter høje og meget imponerende.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Thonga Beach Lodge

Safari, natur og strand i Sydafrika

Voksen fra 29.250 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

13 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder