Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Privatlivspolitik

Vores privatlivspolitik

 

Generelt
Personoplysninger er informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du indhenter et tilbud på en rejse hos os, indsamler og behandler vi dine personinformationer. Det sker også når du tilmelder dig vores nyhedsbreve eller udfylder vores kontaktform.

 

Sikkerhed

Vi har implementeret en række sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine personoplysninger mod misbrug. Derudover har vi implementeret adgangsstyring i vores systemer, således at det kun er medarbejdere med et arbejdsbetinget behov, der har adgang til dine personoplysninger.

Sikkerhedsforanstaltningerne gennemgås løbende og revideres i overensstemmelse med den teknologiske udvikling. Derudover er vores medarbejdere underlagt tavshedspligt, hvorfor du kan være sikker på, at dine oplysninger behandles fortroligt. Vi prøver at minimere behandlingen af dine personoplysninger så meget som muligt. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

 

Formål
Formålet med de oplysninger som vi indsamler om vores kunder, er i forbindelse med indhentning af rejsetilbud. De vil blive anvendt til at kunne levere det forespurgte rejsearrangement. De indsamlede oplysninger kan variere, alt efter hvilken rejse og destination. Manglende afgivelse af nødvendige personoplysninger fra kundens side kan betyde, at vi vil være ude af stand til at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med et tilbud/rejse.

 

Hvilke typer oplysninger indhentes
Afrikas Horisonter indhenter typisk oplysninger fra kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Oplysninger vedrørende vores kunder indhentes typisk når du bruger vores kontakt formular samt og når du bestiller en rejse hos os.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum fra den første kontakt, tilbud udfærdiges og til rejsen er afsluttet. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver kun oplysninger til vores tour operatører – i det omfang det er nødvendigt, for at kunne levere det aftalerejsearrangement. Vores tour operatører behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes eller tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse kan ske til os – se nedenstående kontaktoplysninger til afrikashorisonter.

 

Kontaktoplysninger
Afrikashorisonter kan som dataansvarlig for de personoplysninger, der behandles, kontaktes via følgende informationer:

Afrikas Horisonter ApS
Strandmarksvej 6
3630 Jægerspris

(+45) 60 16 75 90 / 22 82 75 90

Info@afrikashorisonter.dk
Rejsegarantifond nr. 3392
CVR nr. 42667072

TAG KONTAKT