Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Auberge Clermont

Auberge Clermont

Franschhoek by i vinlandet - Sydafrika

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Auberge Clemont er et af de bedste steder at bo i Franschhoek. Det er en gammel fransk historisk vin - og frugtgård, som er totalt istandsat. Med Auberge Clermont er vi stolte af at kunne tilbyde luksus indkvartering i hjertet af den smukke Franschhoek Valley for jer som sætter pris på historie og kvalitet.

 

Beliggenhed

Gården ligger vidunderligt omgivet af bjerge og vinmarker kun 20 minutters gang eller 5 minutters kørsel fra den maleriske landsby, Franschhoek. Kommer du direkte fra Cape Town International Airport har du kun 1 times kørsel eller 58 km.

 

Hotellet

Auberge Clermont har 5 store luksuriøse værelser med eget bad og toilet. I kan vælge mellem kingsize seng eller 2 enkelt senge. Der er to slags værelser. Loftsværelserne, som er rummelige, lyse og tilbyder en skøn udsigt over Franschhoek-dalen eller de charmerende haveværelser, som har direkte adgang til haverne omkring hotellet med udsigt over vinmarkerne og frugtplantagen. Alle værelser er individuelt indrettede i Provences farver og stemninger og smagfuldt indrettede, samtidig med at de bevarer en autentisk Cape Winelands-charme.

 

Herudover er der en skøn fransk villa med privat swimmingpool og med plads til 6 personer. Perfekt til en familie eller en gruppe venner.

 

Rundt omkring på området er der små springvand og jeres morgenmad serveres under flere 100 år gamle egetræer eller i den charmerende gårdhave.

Din dag på Auberge Clermont

Din dag starter med at du får serveret en lækker gourmet morgenmad. Det kan være under egetræerne fra det 18. århundrede eller i den charmerende gårdhaves spisestue. Herefter er det blot at udforske den vidunderlige Franschhoek dal og nyde den ene skønne vingård eller spisested efter det andet. Du kan også bare blive på Auberge Clermont. Tag en tur på tennisbanen, nyd en af de funklende pools med udsigt over vinmarker og blommeplantager. Eller gå en tur gennem vinstokkene og ned til floden og stierne mellem egetræer og frugtplantager .

 

Bæredygtighed

Vi kender personligt Angela som ejer Auberge Clermont. Angela gør sit bedste for at være så grøn som muligt fordi det er lig med god økonomi. Opvarmning er ikke det store problem men nærmere forbrug af vand, el og mad til gæster. Angela gør sidst bedste for at være grøn og serverer blandt andet hjemmedyrket afgrøder til morgenmad fra egen høst af frugter og æg fra egne høns. Så vidt vi ved har Angela endnu ingen planer om solceller.

 

Personligt minde

Vi boede i den franske villa med privat swimmingpool. Da vi kom indenfor i den store villa tænkte jeg selv først at det virkede lidt gammelt. Men efter blot en times tid indså jeg at det er jo lige netop sådan det skulle være. Stedet emmer af historie. Tænk at bo på en gammel fransk vingård, men i Sydafrika, og med moderne bekvemmeligheder. Endda med egen privat og fuldstændig ugenert swimmingpool. For slet ikke at nævne den store terrasse hvor vi hver dag kunne nyde vores ophold med udsigt til bjergene og vinstokke med cabernet sauvignon, Chardonnay, Malbec og Merlot m.fl.  Der er et eller andet som bare gør at Auberge Clermont er et sted hvor jeg føler mig hjemme og godt tilpas.

Se video fra Auberge Clermont og Franschhoek

 

 

– Historisk vingård og frugtplantage med udsigt til de storslåede bjerge.

 

– Meget privat med kun 6 værelser og 1 villa

 

– Værterne er selv til stede

 

– Et af Franschhoeks bedste Guest Houses

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Auberge Clermont

Garden Route – Sydafrikas naturskønne have

 

Voksen fra 18.400 kr.

 

15 dage

LÆS MERE

Krüger safari, Cape Town og vinland

 

Voksen fra 23.000 kr.

Barn u. 12 år fra 20.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Cape Town og vinlandet Waterfront og Franschhoek

Voksen fra 6.300 kr.

Barn fra 5.800

 

6 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder