Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Cape Grace

Cape Grace

Cape Town - Waterfront

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Forbløffende naturskønhed, fejende landskaber, spændende køkken og levende kultur markerer Cape Town som en af verdens mest storslåede byer. Vores omhyggeligt udformede indkvartering på Cape Grace giver fuldt udtryk for sin rige arv.

Hvert af de unikt designede værelser er inspireret af charmen og vidunderet i vores sydafrikanske og cape arv, der inviterer rejsende til at opdage og forbinde med historien og kulturen i vores fascinerende region.

Skibsmanifester, sjældne Cape Dutch antikviteter og lokale kunstgengivelser af vores botaniske kongerige er blevet indkøbt stykke for stykke for at skabe et gobelin af dybde, tekstur og moderne stil.

I kølige nuancer af blå, varme nuancer af røde og rige toner af grøn og guld er hvert af de 120 værelser og suiter helt unikt og har sin egen "historie" - det fokuspunkt, hvorfra resten af designelementerne flyder. Deluxe-faciliteter og personlige detaljer fuldender vores gæsters komfort og forbedrer deres oplevelse.

 

Hotellet

Cape Grace er et klassisk og stilfuldt indrettet hotel, med 120 værelser og suiter, der alle har udsigt over V&A-havnen (Victoria and Alfred waterfront) eller lystbådehavnen med Table Mountain som baggrund.
Der er 9 forskellige værelses- og suite-kategorier, som varierer i størrelse men alle er rummelige. Alle har balkon eller fransk altan og er indrettet med en masse detaljer og høj komfort, der følger med et hotel på dette niveau.

 

Cape Grace har dejlige restauranter, hvor den mest kendte er Signal, som er anerkendt for sit kreative køkken og bruger lokale råvarer fra gårde og fiskere.

 

Herudover har Cape Grace en dejlig pool, fremragende spa, fitness faciliteter, lounge, gratis vinsmagning samt baren Bascule, der har intet mindre end 500 forskellige anerkendte whisky mærker.
Hotellet stiller en chauffør til rådighed til al kørsel inden for en radius af 10 km.

 

Beliggenheden

Cape Grace's beliggenhed er fantastisk, da det ligger lidt væk fra den travle V&A havnefront og er omgivet af havnen på tre sider. Havnen er en aktiv havn med meget liv.
Beliggenheden ved havnefronten er en fordel, hvis I vil på udflugter, da udgangspunktet for disse er inden for kort gåafstand.
Der er ca. 35 minutters biltransport fra lufthavnen.

 

Din dag på Cape Grace

Efter en overdådig morgenmad er det tid til at opleve lidt af Cape Town. I klart vejr er turen til Table Mountain et perfekt udflugtsmål, for at nyde udsigten over Cape Town. Besøg på Robben Island eller i township er mulige udflugtsemner, ligesom en heldagstur til Kap det Gode Håb eller vinlandet næsten et must, når man bor i Cape Town. Slut dagen af med en dejlig middag på restaurant Signal og en spadseretur ved havnefronten.

 

Personligt minde

Udover generelt at nyde hotellets unikke atmosfære fik jeg en uovertruffen frokost på hotellets private havnekaj.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Cape Grace

Ultimativ safari, Rovos Rail og Cape Town

 

Voksen fra 61.500 kr.

 

12 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder