Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Safari køretøj på privat-safari
Firehjulstræk på 1. klasse

Safari køretøj på privat-safari

Når I er afsted på Afrikas Horisonters private safaris har I jeres egen privatchauffør og ejet private safarikøretøj. I vil aldrig køre med nogle I ikke kender. I er jeres eget selskab og får maximalt ud af rejsen. I kan stoppe lige når I vil, holde lige så længe I vil og kører videre når I vil.

 

Læs også om vores safarichauffører - Undervejs

 

Læs også om vores åbne safarikøretøjer - klik her (undervejs)

 

Special byggede safari-biler 

Vores safari-biler er specialbygget til safari, og kan tage op til 7 personer. Med disse biler har du og dine rejsepartnere bilen helt for jer selv, også hvis I kun rejser 2 sammen. Er I en større familie eller gruppe, vil I få flere biler og guider, så alle sidder komfortabelt.

 

Masser af plads 

Der er 6 store individuelle sæder i bilerne. Alle sæder har vinduesplads så I er alle sikret et godt udsyn. Der er også 1 sæde foran i bilen, ved siden af safarichaufføren.

 

Pop-up tag

Når I er på safari kan taget skubbes op. I kan stå op og har frit udsyn 360 grader rundt, hele vejen. Det giver det optimale udgangspunkt, for at opleve det rige dyreliv og tage fantastiske billeder. Ydermere er I i skygge - under taget.

 

Gratis vand og køleboks

Bilerne er udstyret køleboks, så der altid er koldt vand som er gratis. Vi sørger for at fylde op med vand hver dag. Så du har alt det vand, du behøver. I kan også opbevare jeres egne vand eller sodavand i boksen. Derudover kan du bede guiden holde ind et sted og købe sodavand, når I kommer igennem en af byerne undervejs.

 

Sidst er der oplade stik til mobil telefon, en førstehjælpskasse, 2 reservehjul og værktøj til bilen. Der er dog yderst sjældent problemer med bilerne. Det er stærke Toyota land Cruisere som gennemgår et grundigt tjek efter hver safari.

 

I bestemmer selv.

I bestemmer selv hvor længe I vil være ude på jeres safaris, da I har eget køretøj og egen privat safarichauffør. Det er selvfølgelig frit at vælge at tage med på enkelte safaris når I er i parkerne. Har nogle af jer brug for en pause bliver I bare hjemme på jeres indkvartering, hygger og bader i poolen og flere steder kan I også se dyr fra jeres lodges og camps. 

Læs mere

5 fordele med Afrikas Horisonter


–   Du kan åbne taget og stå op i bilen–   Der er køleskab i bilen–  Der er strømstik til mobil telefon–  Der er første hjælps kasse–   Der er 2 ekstra dæk hvis I punktere
Du kan både sidde og stå op i safarikøretøjet

Der er frit udsyn hele vejen rundt

Der er god plads

Her ses kabinen uden passagerer

Køleskab i bilerne

Luft og plads mellem sæderne

Der er hylde til kikkerter og vand m.m

Bøger om dyrelivet er "nice to have"

Afrikas Horisonters safarikøretøjer er stærke biler

Safari bilerne læsses om morgene

Afrikas Horisonters safari køretøjer