Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Danske Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge

Private Game Reserve ved Krüger National Park - Sydafrika

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Mpala Safari Lodge er dansk og ejet af Per og Helle Grunert. Denne lodge ligger vidunderligt midt i den uberørte natur lige ved bredden af floden Olifant og Krüger National Park. Personalet er meget imødekommende, og jeres personlige vært, Estell, sørger for at I bliver forkælede fra første øjeblik, I træder ind på Mpala Safari Lodge.

 

Beliggenhed

Danske Mpala Safari Lodge ligger fuldstændig vidunderligt lige ned til floden, Olifant River ved Krüger National Park, i deres eget private natur-reservat. Nærmeste lufthavn er Hoedspruit Airport, 46 km væk, eller kun 1 times kørsel.

 

Hotellet

Mpala Safari Lodge er eksklusiv med kun 6 gæstehuse. Der er maksimalt 12 gæster ad gangen på Mpala Safari Lodge. Hvert hus har en veranda, eget badeværelse og store senge med myggenet udover. Alle huse har udsigt til den store Olifant River. Der er boma, swimmingpool. spise- og og loungeområde, hvor I kan samles for en drink og dele dagens spændende oplevelser. Safarier foregår i åbne safarikøretøjer men også vandresafarier udføres i bushen af stedets guider. Sidst men ikke mindst så spiser I særdeles godt på Mpala Safari Lodge. Maden har smag og er veltilberedt.

Dagen på Mpala Safari Lodge

Fra lodgen ser du hver dag dyr, der kommer for at drikke af floden. Ligeledes ses krokodiller i floden og til tider flodheste. Din dag er afvekslende. Udover safarierne i Mpalas ejet private reservat har I to dages udflugt ind i selve Krüger National Park med overnatning i en de fine camps i parken, hvor der er tid og ro til virkelig at opleve det fantastiske dyreliv. Ligeledes kommer I på besøg på en skole støttet af Mpala Safari Lodge, I ser afrikanske dansere.  I kan vælge mellem klassisk safari i 4x4 safarikøretøj og vandresafari med guide.

 

Bæredygtighed

Vi har pt. ingen meldinger på tiltag for at mindske aftryk på naturen.

 

Personligt minde

Vi besøgte Mpala Safari Lodge nogle dage og fulgte deres program. Hele det setup, som er lavet, er yderst professionelt og velfungerende. Estell og hendes søde personale sørger for, at I får et vidunderligt ophold, og at alt fungerer super godt. De store hytter, I bor i, er lækre, beliggenheden er vidunderlig, og maden er yderst velsmagende.

 

Vi kan kun give Mpala Safari Lodge vores varmeste anbefalinger.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på danske Mpala safari lodge

Sydafrika safari på dansk lodge

 

Voksen fra 20.800 kr.

 

10 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder