Overnatningssteder Kenya - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: Afrikashorisonter@gmail.com

Telefon: (+45) 20 97 35 50

Se vores overnatningssteder i Kenya

Aberdare - The Ark

The Ark ligger i hjertet af Aberdare National Park og har udsigt til et oplyst vandhul og salt slik som tiltrækker en masse dyr. Lodgen er bygget i træ, en såkaldt treetop lodge. Det ligner og er opkaldt efter Noas Ark og er bygget som et skib med 4 dæk. På hvert dæk er der balkoner med fantastisk udsigt til vandhullet og saltslikken hvor dyrene kommer i en lind strøm.

Der er både enkelt og dobbeltværelser. Alle med eget bad og toilet.  At gå i seng er ikke ensbetydende med at du skal savne spænding. Campens ranger iagttager vandhullet hele natten og ser han dyr, kan du få opkald via rummets telefon. En ring = elefant. To ring = næsehorn. Tre ring = leopard. 4 ring = andre usædvanlige observationer. Du kan naturligvis slå ringeklokken  fra, hvis du vil være uforstyrret.

Vi Anbefaler

Mount Kenya - Serena mountain lodge

På Mount Kenya i de tætte regnskove ligger denne fantastiske trætop lodge i 2134 meter over havets overflade. Lodgen har direkte udsigt til Mount Kenya og et vandhul og saltslik som hver dag tiltrækker mange dyr, såsom elefanter, bøfler, antiloper og andre hjorte arter.

Efterhånden som mørket falder på bliver junglen til en stor lyd væg, da skabninger på alle måder begynder deres natlige ritualer. Stemningen er nærmest magisk. Hvert rum eget bad og toilet samt privat balkon.

Vi Anbefaler

Samburu Sopa Lodge

Samburu Sopa Lodge ligger inden for Samburu National Reserve i det nordlige Kenya, og har en fantastisk udsigt udover reservatet og bakkerne i området.

Lodgen har 15 hytter som ligger i en bueform og bygget i Afrikansk stil. Stedet har svømmepøl med pool bar. Området er flisebelagt i fine blå mosaikfliser og der er liggestole, så man kan slappe af efter en safaritur.

Vi Anbefaler

Laikipia - Ol Pejeta Sweetwaters tented Camp

Ophold og overnatning på Sweetwaters Tented Camp er i en klasse for sig selv. Campen ligger i en beskyttet oase omkring et vandhul. Sweetwaters Tented Camp byder på en charmerende blanding af den gamle Karen Blixen stemning og kompromisløs luksus, hvilket gør den til et populært sted for safari elskere.

Hvert telt er indrettet luksuriøst hver med massive gulve, en-suite badeværelse og veranda med udsigt over vandhullet og med Mt. Kenya i baggrunden.

Vi Anbefaler

Nakuru Sopa Lodge

I Nakuru National Park ligger Sopa kædens nye flagskib, Nakuru Sopa Lodge, som den bedst placeret lodge i hele parken. Lodgen er placeret på en række bakker, som danner den vestlige grænse for Great Rift Valley og har en spektakulær udsigt over Lake Nakuru National Park.

Loungen, bar og spisestue har omfattende udendørs beskyttede terrasser. Infinit-view poolen ligger med udsigt over søen og har sin egen bar. Der er tilgang til Wi-Fi i receptionsområdet.

Vi Anbefaler

Nakuru - Flamingo Hill Tented Camp

Flamingo Hill Camp er beliggende i den berømte Lake Nakuru National Park, smukt anlagt mellem flere af de oprindelige afrikanske planter og blomster.

Campen er en ”Tented camp” og har en autentisk afrikansk stemning. Hvert telt har en romantisk himmelseng, skrivebord, bad og toilet samt privat veranda med udsigt til den omkring liggende flora og træer. Der er swimmingpool, hyggelig restaurant og læseområde med pejs.

Vi Anbefaler

Lake Naivasha - Naivasha Sopa Lodge

Naivasha Sopa Lodge ligger ved Naivasha søen med masser af dyreliv. Lodgen har swimmingpool, et flot loungeområde, og restaurant med internationale retter. Værelserne er placeret blandt kaktusser og træer. Alle med udsigt over søen og området med store Yellow Fever Akacietræer som hele Naivashasøen er kendt for. Hver dag ses dyreliv, som vandrer rundt, heriblandt giraffer, der ses jævnligt vandre ude foran de store hytter. Om aftenen kommer flodheste op for at græsse. Er du helt stille kan du fra din terrasse høre dem tygge græsset da de kommer tæt på værelserne.

Vi Anbefaler

Lake Naivasha - Crater Lake Camp

På Crater Lake Camp er man fuldstændig uforstyrret. Campen ligger paradisisk smukt ved bunden af en udslukt vulkan ned til bredden af den grønne Crater Lake. Hele området er et privat reservat med smukke Yellow Feber akacietrees, giraffer, antiloper, gazeller, vortesvin, bavianer og de mindre marekatte aber. Her er vandring med naturvejleder i den afrikanske bush omkring krateret hvor også Colobus aber, buskbukke, vandbukke, Genet kat og desmerdyr kan ses. Vandringen slutter med sundowner drinks fra det højeste punkt af kraterkanten og en storslået udsigt.

Vi Anbefaler

Masai Mara - Maji Moto Eco Camp

Oplev Masaiernes kultur og Mr. Sankele på Maji Moto Eco Camp i søgen på dejlige familieoplevelser.
Gå på sletterne med hyrderne og deres kvæg, gå på vandreture i søgen efter spor og savannens dyr, foretag skolebesøg og deltag i Masai traditionerne eller kør på mountain bike mellem de små landsbyer – alt sammen med Sankele og guiderne fra sit hold.

Om aftenen oplyser olielamper campen som byder på ægte Afrika hygge omkring lejrbålet med Masaiernes historier under den afrikanske stjernehimmel. Efter din tid på Maji Moto Eco Camp vil du stå tilbage med en oplevelse for livet.

Vi Anbefaler

Masai Mara - Mara Eden Camp

Skjult dybt i Masai Mara reservatet langs den store Mara flod, ligger Mara Eden Camp. En lille idyllisk camp hvor man kan sidde på verandaen og se udover savannen.

I århundreder har den store wildebeest-migration tordnet gennem denne skjulte dal og krydset Mara-floden.
Om aftenen kan der komme flodheste op på områdets for at græsse. Campen har svømmepøl

Vi Anbefaler

Masai Mara - Basecamp explorer

Base Camp Explorer er en af vores yndlings camps i Masai Mara og har, som en af de få, en eventyrlig udsigt til de mægtige savanneområder i Masai Mara. Hertil ligger den perfekt for de daglige safariture. De 12 rummelige og luksuriøse telte ligger langs bredden af Talek floden som grænser op til Masai Mara reservatet. Her har man muligheden for at opleve alt, både på afstand fra campen, men også på tæt hold på safariturene, således at man kan opleve Afrika fra adskillige dimensioner og få den fulde oplevelse af dyrene og naturlandskabet.

Vi Anbefaler

Mara Sopa Lodge

Lodgen er meget familievenlig og egnet til ophold med børn. Den ligger i Masai Maras østlige del på skråningerne i Oloolaimutia Hills med udsigt over landskabets store åbne arealer.

Lodgen er designet i traditionel Masai stil med runde hytter med store værelser, eget bad og toilet samt brede gangstier, der forbinder bar, restaurant og loungeområdet. Lodgen har alle moderne faciliteter, swimmingpool, store buffeter i restaurationen og tilmed fodres der hyæner om aftenen nede ved en af barerne ud mod parken.

Vi Anbefaler

Amboseli - Kibo Safari Lodge

Kibo Safari Camp ligger i Amboseli National Park med fantastisk udsigt over det majestætiske Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og henvender sig til dem som ønsker at nyde naturen i fulde drag.På stedets restaurant spiser man under åben himmel og under de store akacietræer med udsigt til Mt. Kilimanjaro. De dyrker selv alle frugter og grønsager fra stedets urtehave. Campen har en skøn svømmepøl og en hyggelig udendørs bar. Campen har telte til enkelt, dobbelt, tredobbelt og familieindkvartering. Sengene er specieldesignet og lokal fremstillet. Alle telte har eget bad/toilet og hvert telt har egen veranda. Kibo er hyggelig og super lækker.

Vi Anbefaler

Mombasa - Pinewood Village Beach Resort

Pinewood Village er et meget hyggeligt og velfungerende boutique hotel hvor man får en særdeles god og personlig service. Hotel og strandområde er superlækkert og for dem der ønsker ro og fred ved en af Mombasa kystens flotteste strande nemlig Galu Beach. Om dagen kan man nyde en kold drink i pool baren og spise frokost i snackgrillen eller Dhow-baren ved stranden. Middagen serveres i hovedrestauranten eller på en af mange temaaftener under palmerne nede på stranden.

Vi Anbefaler

Tsavo - Sentrim tented camp

Tsavo Sentrim tented camp, er en rigtig safari camp uden for mange dikkedarer med store lækre telte i East Tsavo National Park.

Den ligger rigtig godt både for de daglige safaris og ikke alt lang køretid fra Mombasa.

Der er god restaurant, bar og swimmingpool samt naturligvis….udsigt til savannen

Vi Anbefaler

TILBAGE TIL KENYA REJSER