Overnatningssteder Kenya - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.com

Telefon: (+45) 60 16 75 90

Tekst til Kenya overnatningssteder. Hvad skal den røde tråd være her?

3 tekst typer ?  Som governors - ekskusivt
Overnatninger delt op i parker og områder
Overskrift  osv

 Alle steder er udvalgt efter at vi har besøgt den enkelte lodge eller camp

Aberdare - The Ark

The Ark ligger i hjertet af Aberdare National Park og har udsigt til et oplyst vandhul og salt slik som tiltrækker en masse dyr. Lodgen er bygget i træ, en såkaldt treetop lodge. Det ligner og er opkaldt efter Noas Ark og er bygget som et skib med 4 dæk.

Vi Anbefaler

Amboseli - Kibo Safari Camp

Kibo Safari Camp ligger i Amboseli National Park med fantastisk udsigt til det majestætiske Mount Kilimanjaro.  Alle telte har eget bad/toilet og hvert telt har egen veranda. Kibo er en hyggelig og super lækker camp.

Vi Anbefaler

 • 1

  /kibo-safari-lodge/

Laikipia - Ol Pejeta Sweetwaters tented Camp

Ophold og overnatning på Sweetwaters Tented Camp er i en klasse for sig selv. Campen ligger i en beskyttet oase omkring et vandhul.

 

Sweetwaters Tented Camp byder på en charmerende blanding af den gamle Karen Blixen stemning og kompromisløs luksus, hvilket gør den til et populært sted for safari elskere.

Vi Anbefaler

Lake Naivasha - Naivasha Sopa Lodge

Naivasha Sopa Lodge ligger ved Naivasha søen med masser af dyreliv. Lodgen har swimmingpool, et flot loungeområde, og restaurant med internationale retter. Værelserne er placeret blandt kaktusser og træer. Alle med udsigt over søen og området med store Yellow Fever Akacietræer som hele Naivashasøen er kendt for. Hver dag ses dyreliv, som vandrer rundt, heriblandt giraffer, der ses jævnligt vandre ude foran de store hytter. Om aftenen kommer flodheste op for at græsse. Er du helt stille kan du fra din terrasse høre dem tygge græsset da de kommer tæt på værelserne.

Vi Anbefaler

 • 1

  /naivasha_sopa/

Lake Nakuru - Flamingo Hill Tented Camp

Flamingo Hill Camp er beliggende i den berømte Lake Nakuru National Park, smukt anlagt mellem flere af de oprindelige afrikanske planter og blomster.

Campen er en ”Tented camp” og har en autentisk afrikansk stemning.

Vi Anbefaler

Lake Nakuru - Nakuru Sopa Lodge

I Nakuru National Park ligger Sopa kædens nye flagskib, Nakuru Sopa Lodge, som den bedst placeret lodge i hele parken. Lodgen er placeret på en række bakker, som danner den vestlige grænse for Great Rift Valley og har en spektakulær udsigt over Lake Nakuru National Park.

 

Vi Anbefaler

 • 1

  /nakuru_sopa

Mount Kenya - Serena mountain lodge

På Mount Kenya i de tætte regnskove ligger denne fantastiske trætop lodge i 2134 meter over havets overflade. Lodgen har direkte udsigt til Mount Kenya og et vandhul og saltslik som hver dag tiltrækker mange dyr, såsom elefanter, bøfler, antiloper og andre hjorte arter.

Efterhånden som mørket falder på bliver junglen til en stor lyd væg, da skabninger på alle måder begynder deres natlige ritualer. Stemningen er nærmest magisk. Hvert rum eget bad og toilet samt privat balkon.

Vi Anbefaler

Masai Mara - Basecamp explorer

Base Camp Explorer er en af vores yndlings camps i Masai Mara og har, som en af de få, en eventyrlig udsigt til de mægtige savanneområder i Masai Mara.

 

Hertil ligger den perfekt for de daglige safariture. De 12 rummelige og luksuriøse telte ligger langs bredden af Talek floden som grænser op til Masai Mara reservatet.

Vi Anbefaler

 • 1

  /base-camp-explorer-2/

Masai Mara - Maji Moto Eco Camp

Oplev Masaiernes kultur og Mr. Sankele på Maji Moto Eco Camp i søgen på dejlige familieoplevelser.
Gå på sletterne med hyrderne og deres kvæg, gå på vandreture i søgen efter spor og savannens dyr, foretag skolebesøg og deltag i Masai traditionerne eller kør på mountain bike mellem de små landsbyer – alt sammen med Sankele og guiderne fra sit hold.

Om aftenen oplyser olielamper campen som byder på ægte Afrika hygge omkring lejrbålet med Masaiernes historier under den afrikanske stjernehimmel. Efter din tid på Maji Moto Eco Camp vil du stå tilbage med en oplevelse for livet.

Vi Anbefaler

Masai Mara - Mara Eden Camp

Skjult dybt i Masai Mara reservatet langs den store Mara flod, ligger Mara Eden Camp. En lille idyllisk camp hvor man kan sidde på verandaen og se udover savannen.

I århundreder har den store wildebeest-migration tordnet gennem denne skjulte dal og krydset Mara-floden.
Om aftenen kan der komme flodheste op på områdets for at græsse. Campen har svømmepøl.

Vi Anbefaler

 • 1

  /mara-eden-camp/

Masai Mara - Little Governors Camp

Superior Camp

 

Little Governors Camp er en luksus safari camp beliggende med direkte udsigt til Masai Mara National Reserve. Lejren har kun 17 luksuriøse telte som er placeret rundt om et stort vandhul som tiltrækker både fugle og dyreliv. Hvert telt har store senge, eget badeværelse og sin egen træveranda, hvor man kan sidde og nyde udsigten af dyrelivet på savannen.

 

På lodgen er der en familie med små vildsvin som holder til og som vandrer frit rundt og elefanter kommer ofte på besøg ved frokosttid. Campen tilbyder tilmed noget af Masai Mara’s bedste safari i åbne køretøjer. Campen kører nu 100% på solkraft og har modtaget priser for dens bæredygtighed.

Vi Anbefaler

Masai Mara - Naboisho området. Eagle View Eco Camp

Eagle View ECO camp er kåret til en af verdens 25 bedste Eco camps af National Geografik.

 

Eagle view er en eksklusiv tented safari camp som ligger fuldstændig vidunderligt med udsigt over hele Mara Naboisho reservatet og man bare nyder og nyder udsigten fra sin safari stol på den store terrasse.

Vi Anbefaler

 • 1

  /eagle-view/

Masai Mara - Naboisho området. Leopard Hill

Leopard Hill Camp er en af Masai Maras mest eksklusive Camps og ligger fuldstændig suverænt midt i det dyrerige Naboisho Reservat. Det er en lille og meget autentisk camp og tilmed er den åben uden hegn hvilket gør at elefanter ofte kommer på besøg. Hvert telt har veranda, eget badeværelse og store senge med tag som kan skydes til side for stjernekik.

Vi Anbefaler

Masai Mara - Mara Sopa Lodge

Mara Sopa lodge ligger med en fin udsigt til Masai Mara. Det er en stor, god, hyggelig lodge samt meget børne og familie venlig. Der er swimmingpool samt flere opholds områder og terrasser. Maden er som oftest stor buffet med internationale retter og forskellige tema aftener. Værelserne er store med eget bad og toilet beliggende i store hytter.

Vi Anbefaler

 • 1

  /mara sopa/

Mombasa - The Sands at Nomad

Superior Resort

 

Sands of Nomad er er et af det bedste beach resorts i Mombassa. Det er kvalitet, hyggeligt, velfungerende og man får en særdeles god og personlig service. Hele stedet og værelserne er bygget med en inspiration af traditionel swahili arkitektur med det fineste mahogni træværk som skaber en hel særlig atmosfære. Hotel og strandområde er superlækkert og for dem der ønsker ro og fred ved en af Mombasa kystens flotteste strande. Man spiser særdeles godt på restauranten som ligger lige på stranden. Stedet har en lækker lidt tilbagetrukket pool, hvor man kan nyde livet.

Vi Anbefaler

Mombasa - Swahili Beach Resort

Komfort Resort

 

Swahili Beach Resort er et stort og flot strandresort på Diani Beach, bygget færdig for ca. 5 år siden. Der er 4 restauranter – Beach bar og restaurant, Zanzibar Sea Food restaurant, Spice Route restaurant samt Majilis restaurant og 4 barer – Barazza bar, The Palm bar, Pool bar samt Baobab Beach bar. Så her er nok og vælge imellem. Hertil er swimmingpoolen ganske imponerende med flere terrasser og bassiner. Det er den flotteste del af Diani Beach, nemlig Galu, og for dem der ønsker ro og fred ved en af Mombasa kystens smukkeste strande.

Vi Anbefaler

 • 1

  /swahili-beach/

Mombasa - Afrika Pearl & Spa

Standard Resort

 

Vil I spare penge er Afrika Pearl & Spa et godt valg. Det er et hyggeligt og ”really laid back” lille hotel nærmest PÅ stranden. Man får en god og personlig service og strandområdet er superlækkert. Det er den flotteste del af Diani Beach, nemlig Galu, og for dem der ønsker ro og fred ved en af Mombasa kystens smukkeste strande. Om dagen kan man nyde en kold drink i pool baren og spise frokost i snackgrillen eller Dhow-baren ved stranden. Middagen serveres i hovedrestauranten eller under palmerne ved stranden

Vi Anbefaler

Samburu Sopa Lodge

Samburu Sopa Lodge ligger inden for Samburu National Reserve i det nordlige Kenya, og har en fantastisk udsigt udover reservatet og bakkerne i området.

Lodgen har 15 hytter som ligger i en bueform og bygget i Afrikansk stil. Stedet har svømmepøl med pool bar. Området er flisebelagt i fine blå mosaikfliser og der er liggestole, så man kan slappe af efter en safaritur.

Vi Anbefaler

 • 1

  /samburu_sopa/

Tsavo -Ashnil Aruba Lodge

Standard Lodge

 

Ashnil Aruba Lodge er ligesom Sentrim en tented safari camp med store lækre telte i East Tsavo National Park. Ligeledes ligger den rigtig godt både for de daglige safaris og ikke alt lang køretid fra Mombasa. Der er god restaurant, bar og swimmingpool. Der er vandhuller nær lodgen som der tiltrækker dyrene. Det gør det nemt at spotte dyrene, da lodgens park ligger med udsyn til den flade savanne.

Vi Anbefaler

TILBAGE TIL KENYA REJSER