Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Kinondo Kwetu

Kinondo Kwetu

Galu Stranden – Mombasa kysten

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Kinondo Kwetu er et idyllisk Boutique hotel, ejet af Ida og Filip Andersson, som er fremragende værter. Atmosfæren er helt unik, og der er en meget afslappet stemning på den rolige Galu strand.

 

Resortet

Hytter/Suite-værelser/villa:
Det er et forhenværende privat hjem, hvilket stemningen også bærer præg af. Da det ikke er bygget som hotel, er alle værelser og hytter forskellige i indretning, og de er alle smagfuldt indrettede med kunst fra Afrika.

 

Ud af de 5 hytter er 2 af dem suiter, som passer godt til enten et bryllupspar (Andersson rummet) eller en familie (Borelius rummet). De resterende 3 hytter er mindre og passer godt til par.

 

Mama Taa & Mama Tina villaerne består af 9 suiter, hvoraf nogle er med sammenhængende værelser, og derfor er velegnede til børnefamilier.

 

Alex House er en familievilla med 4 soveværelser og dermed velegnet til den store familie, der gerne vil bo sammen.

 

Der er to swimmingpools og en spa, tennisbane og mange aktiviteter, blandt andet kajak, katamaran, dykker- og  snorkelture med båd, windsurfing, wakeboard og vandski.

 

 

De har også egne heste så I kan ride på stranden. Dybhavsfiskeri kan også arrangeres, og der er mulighed for golf i nærområdet.

 

I vælger selv, om I vil spise på stranden, i haven, ved poolen, i vandtårnet eller et andet sted i det dejlige område. Maden er som regel lokale fiskearter og skaldyr.

 

Din dag på Kinondo Kwetu

Her handler det om at slappe af eller bruge nogle af de mange forskellige aktiviteter. Hvis I ikke har været på safari, kan I tage til Shimba Hills, som er en god introduktion til safari. Her er blandt andet elefanter, forskellige antilopearter og giraffer. En massage om eftermiddagen er også en mulighed.

 

Bæredygtighed

Lodgen støtter genopbygningen af skolen i landsbyen Kinondo og grundlæggelse af Kinondo Kwetu lægeklinik beregnet for lokalsamfundet. De sponsorerer også andre projekter som Whale Shark organisationen, og de er medlem af Colobus organisationen.

 

Personligt minde

Helt vidunderlig middag med hummer og opdækning på stranden.

Billeder

Se flere overnatningssteder