Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Maji Moto Eco Camp

Maji Moto Eco Camp

Masai Mara området - Loita Hills

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Maji Moto Eco Camp er en fuldstændig unik teltcamp, hvor I oplever, hvad kun få andre turister gør.

Maji Moto Eco Camp er et samarbejde mellem Afrikas Horisonters samarbejdspartner i Kenya og en gruppe masaier. Sammen har vi skabt et sted, hvor I ikke blot er tilskuere, men tager levende del i masaikulturen. I bor i eget telt, og der er toilet og badeforhold med varmt og koldt vand bag naturhegn.

 

Beliggenhed

Maji Moto Eco Camp ligger i Loita Hills på en bakketop dybt inde i masai land. Fra campen er der en fantastisk udsigt over hele området og sletterne ned mod Masai Mara. Det er det perfekte stop på vej ned til Masai Mara National Reserve og kun 4 timers kørsel fra Nairobi.

 

Campen

Campen består af 10 telte i iglo stil med komfortable madrasser og rent sengetøj. I sover to personer i hvert telt. Maji Moto Eco Camp er designet til at gå i et med naturen og belaster derfor ikke miljøet. Alle telte er placeret med en betagende udsigt, der tager vejret fra de fleste. Man bare nyder og nyder udsigten. I disse smukke omgivelser får I indblik i masaiernes livsstil og deres kultur. I vil opleve, hvor smilende disse mennesker er, med humor og let til latter.

 

Din dag på Maji Moto Eco Camp

Jeres vært på Maji Moto Eco Camp hedder for tiden James (afløser af tidligere Sankale Ole Ntutu) og er Masai stammemedlem af Purko klanen. Han er født i den lokale landsby og har en stor passion for masaikulturen. Hans tilgang til naturen og viden om både flora og fauna vil forbløffe jer. På Maji Moto Camp bliver I en del af hans dag, og gennem ham og hans hold møder I de lokale masaier og en verden, som ingen andre turister får lov til at opleve.

 

I Loita Hills går I på udkig efter planter og dyr eller sammen med hyrderne og deres kvæg. Masaierne her taler et flydende engelsk, som åbner mulighed for en naturlig tæt kommunikation og et sjældent indblik i deres verden.

I kan køre med masaier på mountainbikes til landsbyen og rundt i området. I kan også deltage i masai-krigertræning, i bueskydning, kaste med sisal eller med spyd. Der er nok at tage fat på. I kan også besøge den lokale masai-skole (dog ikke i weekender og i visse højtider). Børn og lærere er altid glade for besøg. Skolen er primært for børn fra 5 – 12 år. De vil være taknemmelige for gaver. Det kan være blyanter, farver, bøger, små kridttavler, pædagogiske plakater som verdenskort, stavemåder og lignende.

 

Der ses ofte dyreliv på sletterne omkring campen, blandt andet giraffer, gnuer, zebraer og en masse forskellige fuglearter. Jeres masai-guider vil vise jer, hvordan I opsporer vildtet og vil kunne fortælle alle fakta om både flora og fauna. Masaierne bruger blomster og planter til mange ting, blandt andet til medicinsk virkning og naturligvis til mad.

 

Eftermiddagen kan tilbringes på campen, hvor den fantastiske udsigt kan nydes i fulde drag. Om aftenen oplyser solcelle lamper campen, og der er hygge omkring lejrbålet med masaiernes historier under den afrikanske stjernehimmel. På Maji Moto Camp er der ingen mobiltelefoner, computere, fladskærme eller støjende generatorer. Dog er der selvfølgelig solenergi til at oplade sit kameras batterier. Man er sammen, lytter og taler og nyder den betagende udsigt.

 

Bæredygtighed

Maji Moto Eco Camp er masaiernes camp og uden sammenligning Kenyas mest bæredygtige camp. Spise- og opholdsområde og toilet og badeforhold er bygget i naturmaterialer fra området. Bruserne er dog lavet af normale vvs-materialer. Det varme vand er solopvarmet.  Fjernes materialer og telte, vil der intet spor være af campen, og den har på ingen måde belastet naturen.

 

Personligt minde

Hele vores ophold var meget fredfyldt og med megen smil og latter. Fra første sekund følte vi os utrolig velkomne. At gå på opdagelse med Sankale og hyrderne samt at se deres landsby og skole var kæmpe oplevelser. Om aftenen fortalte vores værter historier og gav os små gåder, som vi stadig husker.


Billeder

Rejser hvor du kan bo på Maji Moto ECO Camp

Autentisk Kenya safari

 

Voksen fra 25.800 kr.

Barn fra 23.500 kr.

 

10 dage

LÆS MERE

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 20.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE
Se flere overnatnigssteder