Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Kibo Safari Camp

Kibo Safari Camp

Amboseli National Park - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Kibo Safari Camp er en camp med den helt rigtige safaristemning. Den liger med udsigt til et vandhul, hvor der kommer dyr for at drikke, og I bor i store luksus safaritelte af kanvas med eget bad og toilet.

 

Beliggenhed

Kibo Safari Camp ligger i Amboseli National Park på grænsen til Tanzania, med en fantastisk udsigt til det majestætiske Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. Afstanden til Nairobi er 220 km. svarende til ca. 4 timers kørsel.

 

Lodgen

Trods sin størrelse så oser Kibo safari camp af safari og Afrika. På stedets restaurant kan I både spise under tag og under åben himmel og store akacietræer med udsigt til Mt. Kilimanjaro. Der er en fin swimmingpool  og en hyggelig udendørs bar samt 73 telte til hhv. enkelt-, dobbelt-, tredobbelt- og familie-indkvartering. Sengene er specieldesignede og lokalt fremstillet. Alle telte har eget bad/toilet, og hvert telt har egen veranda. Kibo er bare en hyggelig og super lækker camp.

Din dag på Kibo safari camp

Fra lodgen køres daglige morgen- og eftermiddags-safarier i Amboseli National Park. I kan også vælge at bade i swimmingpoolen eller at nyde de store parklignende omgivelser på lodgens område, som er oplagte for gåture og fuglekigning. Området huser mange forskellige eksotiske træer og planter samt mange fuglearter. Ligeledes ses også små mangustere, aber, egern samt de små dik dik antiloper på området.

 

Bæredygtighed

Campen dyrker selv alle frugter og grøntsager i stedets urtehave og har en streng affaldssortering. En del af campens energi kommer fra solceller. Den er dog endnu ikke certificeret eller ECO rated af ECO Tourism i Kenya.

 

Personligt minde

En aften, da jeg var på vej i seng, hørte jeg noget pusle ude i mørket. Jeg gik lidt ud på stien foran mit store safaritelt. Det var som om, at der blev mere mørkt, da nogle af stjernerne forsvandt. Pludselig fandt jeg ud af at der kun ca. 10 meter fra mig, går en elefant forbi. Og som altid med elefanter nærmest lydløst og ganske forsigtigt.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Kibo Safari Camp

De store savanner i Kenya

   

Voksen fra 23.000 kr.

Barn fra 21.000 kr.

 

9 dage

LÆS MERE

Safarieventyr for børnefamilien

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 19.500 kr.

 

11 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer