Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Eleven Pearl Boutique Hotel & Spa

Eleven Pearl Boutique Hotel & Spa

Mombasa - Diani Beach - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Eleven Pearl Boutique Hotel & Spa et skønt lille strandhotel. Stedet er rigtig hyggeligt og har en meget eksotisk og ”really laid back” stemning.

 

Beliggenhed

Overalt ses de høje palmer, der er lavet fine stier og græsarealer, som overgang ned til den hvide sandstrand. Man får en god og personlig service og strandområdet er superlækkert. Det er den flotteste del af Diani Beach, nemlig Galu, og for dem der ønsker ro og fred ved en af Mombasa kystens smukkeste strande

 

Resortet

27. juni 2022. Eleven Pearl har fornylig fået en opgradering, ny strandbar og blevet istandsat med bl.a. nye gulve i alle værelser. Det er et lille sted med kun 20 værelser og overalt ser I de høje palmer, hvor under der er lavet fine stier og græsarealer, som overgang ned til den hvide sandstrand. I får en god service og strandområdet er superlækkert.

 

Det er den flotteste del af Diani Beach, nemlig Galu, og for dem der ønsker ro og fred ved en af Mombasa kystens smukkeste strande. Der er 1 strandbar samt 1 restaurant hvor morgenmad og evt. frokost samt aftensmad serveres.

Din dag på Eleven Pearl

Ren afslapning og ro. Pjask i bølgerne, svøm i poolen, nyd en kold drink i strandbaren, das under palmerne, spis frokost i Dhow restauranten eller gå en tur ned ad stranden i klip klappere og dump ind et andet sted for frokost. Har I lyst til mere er der utallige udflugts muligheder. I spørger bare på hotellet.

 

Bæredygtighed

Pt. har vi ingen information om tiltag på bæredygtighed på Eleven Pearl. Formodentlig er der solcelle opvarmning af vandet.  Vi forventer at hotellet tilslutter sig Mombasas politik om "No plastic" på Diani Beach.

 

Personligt minde

Stranden....helt klart den vidunderlige strand og roen på Eleven Pearl. Det lille hotel og området har den der tilbagelænet Laid Back stemning som man har brug for efter en lang safari. Ved stranden mindes jeg især at man også kan bade når det er ebbe. Det er kun ved få Beach Resorts i hele Mombasa, at man kan det. Der er nærmest små pools mellem korallerne hvor kan plaske rundt uden at skære sig. Samtidig kan du gå ind og ud af vandet uden at skulle bruge badesko. Den er det bedste stykke strand vi har set på hele Diani Beach der er 20 km lang. Dagene og aftnerne på Eleven Pearl skønne uden at blive forstyrret af jetski og speedbåde.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Afrika Pearl & Spa

Kenya safari og badeferie på Diani Beach

 

Voksen fra 19.500 kr.

Barn fra 16.800 kr.

11 dage

 

LÆS MERE

Badeferie i Mombasa – Eleven Pearl Boutique Hotel

Voksen fra 4.200 kr.

Barn fra 2.900 kr.

5 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder