Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Satao Safari Camp

Satao Safari Camp

Tsavo East National Park - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Satao Safari Camp er en mindre, men rigtig hyggelig safari camp med store luksuriøse safari telte. Der er flere opholdsområder, bar og et skønt stort restaurant område direkte ud til naturen. Fra teltene er der udsyn til dyr, som hver dag kommer for at drikke ved campens vandhul.

 

 

Beliggenhed

Satao Safari Camp ligger inde i Tsavo East National Park og er dermed rigtig godt placeret for de daglige safarier. Fra lodgen er der udsigt til parken og et vandhul, hvor dyrene kommer hver dag for at drikke. Afstand til Mombasa er 145 km. svarende til ca. 3,5 time.

 

 

Campen

På hele campen er der en rigtig safari stemning og følelsen af at være i Afrika og på safari. Der er i alt 20 telte med egen terrasse samt eget bad og toilet, gratis toiletartikler og håndklæder. I restauranten serveres buffeter med et orientalsk og internationalt køkken og en række traditionelle afrikanske retter. Te og kaffe er gratis. Der tilbydes roomservice døgnet rundt.

 

Din dag på Satao

Fra lodgen køres morgen- og eftermiddagssafari. I kan også vælge at nyde dagen i lodgens hyggelige opholdsområder og bade i swimmingpoolen. Tæt på lodgen ligger et vandhul og fra jeres store telt kan I kan betragte dyrene, der kommer for at drikke. Især elefanter kommer hver dag på besøg, ofte lige foran jeres telt.

 

 

Bæredygtighed

Campen har 2 generatorer, som er den vigtigste energikilde til belysning, køle og fryseskabe m.v. Generatorerne til belysning og varmt vand rationeres på forskellige tidspunkter i løbet af døgnet. I personalekvarteret er det varme vand opvarmet ved hjælp af solceller. For vandbesparelse er der bl.a. begrænser på bruse hoveder og gæsterne opfordres til genbrug af håndklæder. Grøntsager og frugter købes i genanvendelige kasser. Der er spildevandssortering fra køkken, bade og toiletter, og der er også affaldssortering.

 

Campen er med i et genplantningsprojekt.  Fra Kenya Forest Service er erhvervet næsten 500 lokale plante- og træarter, der er plantet på lodgens område. Campen er medlem af Eco Tourism Kenya og certificeret med sølv.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Satao Safari Camp

Safarieventyr for børnefamilien

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 19.500 kr.

 

11 dage

LÆS MERE

Kenya safari og badeferie på Diani Beach

 

Voksen fra 19.500 kr.

Barn fra 16.800 kr.

11 dage

 

LÆS MERE

Kenya safari og badeferie Papillon Lagoon

 

Voksen fra 17.700 kr.

Barn fra 14.500 kr.

 

11 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder