Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Eagle View Eco Camp

Eagle View Eco Camp

Masai Mara Naboisho området - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Eagle View Eco Camp er kåret til en af verdens 25 bedste Eco camps af National Geographic. Campen ligger eventyrligt  og er en del af et succesfuldt samarbejde med lokalbefolkningen i området. Der genskabt vandrings-korridorer for dyrelivet, som er væsentligt forøget, og safarien her er af høj kvalitet.

 

Beliggenhed

Eagle View ligger med en fuldstændig vidunderligt udsigt over hele Mara Naboisho reservatet, og man bare nyder og nyder udsigten fra sit telt eller fra stolen på den store terrasse. Der er kun få minutters kørsel fra den lille airstrip i området eller ca. 5 timers kørsel fra Nairobi.

 

Lodgen

Campen består af 9 eksklusive dobbelttelte af tyk canvas på store træplatforme. Hvert telt har bio-toilet, indendørs brusebad, udendørs bruser samt udsigtsterrasse foran med en fantastisk udsigt over Naboisho Conservancy. Tre af de store telte er familietelte med et separat anneks med to ekstra senge og er et oplagt valg for familier, der rejser med teenagebørn.

Teltene minder nærmest om en lejlighed med møbler, senge og egen terrasse, så store er de. Opholdsområdet er hyggeligt, der er en restaurant, 2 udsigtsterrasser samt loungeområde med bløde sofaer og et lille bibliotek med bøger om Masai Mara området.

 

Alle priser inkluderer transport til og fra landingsbanen, ubegrænset safari i løbet af dagen, alle måltider, vand, te og kaffe, parkafgifter, besøg på lokale projekter m.v. Te og kaffe kan serveres i teltet. Ligeledes er privat middag på Eagle Views udsigtsplatform inkluderet, hvis den er tilgængelig.

 

Din dag på Eagle view Eco Camp

Der er daglige, ubegrænsede safarier i store åbne safarikøretøjer. Stedets guider tilbyder vandre-safarier i bushen. Der er fugleture og landsbybesøg. I kan sagtens bruge en del af dagen på selve campen, da udsigten fra Eagle View er meget smuk. Navnet kommer ikke af ingenting. Da Eagle View ligger oppe på en bakketop, har I et frit udsyn udover et stort område af savannen samt ned til en lille flod og et saltslik, hvor dyrene kommer.

 

Bæredygtighed

Eagle View er superlækker og er, som nævnt, kåret af National Geographic, som den eneste camp i Kenya. Alt her er bæredygtigt og gennemtænkt i samarbejde med lokal befolkningen. Sammen med hoved-campen, Base Camp Explorer, har Eagle View via turistindtægter genskabt biodiversitet og  korridorer mellem Masai Mara og Naboisho reservatet, så dyrene nu igen kan vandre frit i det store område. Antallet af dyr er steget markant og bestanden af løver er den højeste i dette område. Det vidner om, at fødekæden fungerer, og hele projektet er en succes.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Eagle View Tented camp

Eksklusiv Kenya safari og Chale Island

 

Voksen fra 29.500 kr.

Barn fra 27.000 kr.

 

11 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder