Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Sands at Nomad

Sands at Nomad

Diani Beach - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Sands at Nomad er et af de bedste strand hoteller i hele Mombasa. Det er kvalitet, hyggeligt, velfungerende og I får en særdeles god og personlig service. Og stranden er fuldstændig vidunderlig.

 

Beliggenhed

Sands at Nomad ligger 48 km. (1,5 - 2times kørsel) syd for Mombasa lufthavn og 16 km. (20 min kørsel) fra indenrigslufthavnen Ukunda, på et af Diani Beach bedste strandstykker.

 

Om Sands at Nomad

Hele stedet og værelserne er bygget med inspiration fra traditionel swahili-arkitektur med det fineste mahognitræværk, som skaber en hel særlig atmosfære. Hotel og strandområde er superlækkert og for jer der ønsker ro og fred under eksklusive forhold ved en af de bedste strækninger på Diani Beach.

Hotellet har i alt 45 værelser. Der er standardværelser, luksus suiter hhv. med udsigt til haven og til stranden. Hvert værelse og suite har sit ejet lille udtryk og indretning, hvor der er kælet for detaljen. Alle værelser og suiter har egen balkon eller terrasse, der er myggenet, safety box, håndklædeservice, kaffe/te faciliteter, aircondition og minibar. På hotellet er der flere lækre restauranter, bar samt massagecenter. Swimmingpoolen er ikke stor men den er flot og med en bro ind over poolen til en lille ø som der er i midten. Maden er et højt niveau og I spiser særdeles godt på bl.a. hoved restauranten som ligger direkte på stranden.

 

Din dag på Sands at Nomad

Det er blot at suge det hele til sig. Stedet, atmosfæren, bade i poolen, nyde den udsøgte mad i restauranten, boltre sig på stranden eller tage mod nogle af de mange marine aktiviteter som tilbydes. Bl.a. ligger der et dykkercenter i forbindelse med Sands at Nomad, som er blandt Diani's bedste dykkercentre. Ligeledes ligger der en 18-hullers golfbane kun 6 km. fra hotellet. Der arrangeres også vinsmagning nu og da. Sands at Nomad har egen vinkælder og egen sommelier, som guider jer igennem vinsmagningerne. I vinkælderen er der et stort udvalg af ”gamle” som nye vine fra hele verden med noget for enhver smag.

Bæredygtighed

Sands at Nomad er rated med Gold certifikat er ECO Tourism of Kenya. Sammen med 17 andre strandhoteller ved kysten har Sands at Nomad forbudt brugen af ​​plastikflasker og sugerør i deres etablissementer, efterhånden som krigen mod forurening tager fart. Hotellet genopfylder vandflasker af enten glas eller metalliske materialer, som er miljøvenlige. Mineralvand er på glasflasker og plastiksugerør er erstattet af bambussugerør. Målet er at skabe en fuldstændig plastikfri kystlinje "Plastic Free East Africa Coast" organiseret af Kenya Tourism Federation, UN Environment and Eco-Tourism Kenya. Plastposer er ligeledes blevet forbudt d. 29. august 2017 af Kenyas regering og der idømmes fængselsstraffe såfremt der bruges plastikposer. Plastforurenende stoffer driver ud i havet, kvæler skildpadder, kvæler havfugle og fylder delfiners og hvalers maver med affald, indtil de dør af sult.

 

Gennem 'Grab a Bag Initiative' udfører Sands at Nomad regelmæssige strandoprydninger på sin strand.
Initiativet, der startede i 2016 og involverer både gæster og personale. Vandforbrug overvåges nøje, der er detaljeret affaldshåndtering, der er solvarmeanlæg til vandopvarmning i gæsteværelser og solceller til at drive hotellets kulturgård. Der støttes direkte til lokal bevarelse af havskildpadden, uddannelses støtte til skoler og oplysning om bæredygtighed. The Sands at Nomad har en app som kan downloades af gæsterne, i stedet for informationsmapper på værelserne. Sands at Nomad stadig tilsluttet det offentlige El-net og har en back-up generator.

 

Personligt minde

Jeg nød hvert et sekund under mit ophold på Sands at Nomad. Det hele går op i en højere enhed. Personalets professionelle service, med et øje på hver en finger, som får dig til føle at de gør noget ekstra kun for dig ...og har tid til det. Stranden ud foran restauranten som var vidunderlig, stor og med hvidt pulversand. Dagen gik med skiftevis at ligge her, svømme fra den og tilbage igen, op i restauranten og nyde kølige drikke frokost og så tilbage igen. Alt sammen inden for en afstand af 25 meter. Rent paradis. Om aftenen var der dækket op på selve stranden under fuldmåne. Resultatet var nærmest magisk. Eneste ulempe ved Sands at Nomad er, at man ikke vil hjem igen.

Se video fra Sands at Nomad

 

 

– Eksklusivt strandhotel som er superlækkert og for jer der ønsker ro og kvalitet

 

– Højt niveau af indkvartering, service og mad

 

– Stranden er vidunderlig og I kan bade ved ebbe uden problemer

 

– Stedet har en lækker, lidt tilbagetrukket pool, hvor I kan nyde livet

Billeder

Se flere overnatningssteder