Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Swahili Beach Resort

Swahili Beach Resort

Diani Beach - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Swahili Beach Resort er et stort og flot strandresort på Diani Beach, bygget færdig i 2016. Værelserne er store og smukt udførte i Swahili stil med ornamenter i vægge og på sengegavle. Stedet har 4 restauranter, god mad og en helt fantastisk swimmingpool.

 

Beliggenhed

Resortet ligger på Kenyas bedste strand, Diani Beach, lidt over 1 times kørsel fra Mombasa International Airport. Resortet ligger et par meter højere oppe end selve stranden og har stentrappe ned til stranden.

 

Om Swahili Beach Resort

Der er 4 restauranter – Beach Bar Restaurant, Zanzibar Sea Food Restaurant, Spice Route Restaurant og Majilis Restaurant. Hertil kommer 4 barer – Barazza bar, The Palm bar, Pool bar og Baobab Beach bar. Så her er nok at vælge mellem. Swimmingpoolen ganske imponerende. Den øverste del er meget stor, og I kan her svømme langt under en bro og rundt i det store bassin. Fra øverste bassin løber vandet ned gennem 7 kaskader, eller mindre pools, og ned til den nederste del som er meget hyggelig og ligger ved strandbaren. Alt i alt er hele konstruktionen ganske imponerende. Hele resortet er bygget og dekoreret i Swahili-stil med ornamenter og smukt udskårne trapper.

Det stykke strand, som ligger lige ud foran resortet, er ganske fint, dog endnu bedre ved nogle af vores andre resorts. Til gengæld har I en af Mombasas mest imponerende swimmingpools netop her.

Din dag på Swahili Beach Resort

Her er meldt total afslapning. I kan nyde dagene med at svømme, bade og pjaske i poolen. Gå en tur langs den smukke strand og løb ud i bølgerne i det Indiske Ocean. Tag en kold drink i poolbaren, slap af i liggestolene under palmerne  eller smut ind på et andet Beach Resort, længere nede af stranden, for en frokost.

 

Der er også mulighed for udflugter med bl.a. dykning, solnedgangsture, delfinture, besøg i Mombasas gamle bydel osv. Det er blot at vælge eller lade være og slappe af og nyde jeres Beach Resort.

 

På resortet er aftenerne skønne. Lysene, lyden af bølgerne fra havet og det eksotiske islæt gør, at stemningen er helt utrolig.

 

 

Bæredygtighed

Ud over affaldssortering har vi ingen informationer om graden af bæredygtighed på dette beach resort.

 

 

Personligt minde

Vi var opgraderet til suite på resortet. Allerede da vi kom ind på resortet i den flotte reception, kunne vi se, at det var et flot resort. Suiten var ligeledes meget flot med ornamenter især på væggen bag sengen.  Det overraskende var, at da vi inspicerede et almindeligt standard værelse, var det ligeledes meget flot og stort, med rigtig god plads. Hertil ligger alle standardværelserne med udsigt til den store pool og hele hotelområdet.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Swahili Beach and Spa

Kenya safari og badeferie på Diani Beach

 

Voksen fra 19.500 kr.

Barn fra 16.800 kr.

11 dage

 

LÆS MERE

Safarieventyr for børnefamilien

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 19.500 kr.

 

11 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder