Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Elewana Elsa’s Kopje Meru

Elewana Elsa’s Kopje Meru

Meru National Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Elewana Elsa’s Kopje Meru er en drøm. Billedeligt som en bog fyldt af magi og eventyr og ikke mindst et højt niveau af både mad og indkvartering. Placeret på toppen af Mughwango Hill, nærmest bygget ind i klipperne og med den mest fantastiske udsigt over landskabet. Det føles som at åbne et vindue, hvorfra der kan skues ud over hele Afrika.

 

Beliggenheden

Lodgen ligger for sig selv og langt væk fra andre camps, så man har safarien nærmest for sig selv. Nationalparken har også meget færre camps end mange af de andre nationalparker i Kenya.

 

 

Lodgen

Elsa’s Kopje har 11 hytter, som er bygget ind i klipperne og har en enestående udsigt over området. En af de 11 hytter er en familiehytte, og derudover er der en større villa med privat pool. Hytterne er forskellige, da de er bygget ind i klipperne. De har alle det tilfælles, at de har store soveværelser med trægulve, dejlige badeværelser og en skøn veranda med en eventyrlig udsigt. Alt er rummeligt og stilfuldt. Maden er i særklasse og er virkelig fremragende. Lodgen råder også over en fælles pool, ligeledes indbygget i klipperne, med en fantastisk udsigt over savannen.

Din dag på Elsa's Kopje Meru

Elsa’s Kopje leverer en eksklusiv safari med Game Drives både morgen og eftermiddag. Jeres Game Drives foregår i åbne 4x4 safarikøretøjer og grundet de få camps, der ligger i parken, får I det meste af tiden dyreoplevelserne for jer selv. Ud over de daglige Game Drives kan I tilvælge vandresafari, fisketure og besøg hos lokalbefolkningen i landsbyen. Der er også mulighed for at få en skøn massage og selvfølgelig nyde de smukke omgivelser fra poolen.

 

Bæredygtighed

Elewana Elsa’s Kopje Meru er medlem af Land & Land Fonden som hjælper samfundet omkring Meru. Fonden driver et Wildlife Warrior Program (WWP), der har til formål, at uddanne den næste generation af naturbeskyttere.

Lodgen har solfangere som står for hovedparten af elektriciteten, og de er medlem af Eco Tourism Kenya. Elsa's Kopje benytter sig af forskellige innovative tiltag, der betyder minimum belastning af naturen, og de er certificeret med højeste rating, som er guld.

 

Personligt minde

Ved hjemkomsten fra safarien fyldte jeg mit udendørs badekar, som ligger helt for sig selv ude på kanten af klippen. Efter at have vasket safaristøvet af sidder jeg og skuer ud over savannen. Sæben dufter og det virker helt uvirkeligt da jeg ser  3 elefanter vandre i baggrunden. Sikke en dag!

Billeder

Se flere overnatningssteder