Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Rhino Watch Safari Lodge

Rhino Watch Safari Lodge

Det centrale Kenya og Aberdare

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Varm gæstfrihed og venlig atmosfære venter på dig, Rhino Watch Safari Lodge er et utrolig hyggeligt sted, og alt føles hjemligt. Det er et sted, hvor man tænker "Her kunne jeg godt tænke mig at bo". Alene udsigten fra den store infinity pool kan gøre det. Den er ubeskrivelig smuk.

 

Beliggenhed

Rhino Watch Safari Lodge ligger i det centrale kenyanske højland på de store sletter mellem Mount Kenya og Aberdare-bjergene og omgivet af 3 safarireservater. Fra lodgen er der en spektakulær og smuk udsigt over mod Mt. Kenya. Fra Nairobi lufthavn er der 180 km svarende til 3,5 times kørsel.

 

Om Rhino Watch Safari Lodge

Rhino Watch Safari Lodge er en lille oase af fred og afslapning, det hele minder nærmest om en stor hyggelige have. Der er forskellige overnatningssteder til forskellige behov. I det øverste område af komplekset er der 5 dobbelthytter og 2 familie hytter, hyggelige nærmest som et lille hjem. I det nederste område er der 9 eksklusive safaritelte mellem buske og have. Der er også en eksklusiv hytte til bryllupsrejsende, lidt uden for komplekset. Rhino Watch Safari Lodge er specialiseret i at imødekomme professionelle natur fotografer og filmhold.

Din dag på Rhino Watch Safari Lodge

Tag en dukkert i den skønne infinity pool med en betagende udsigt over til Mt. Kenya. Poolen er 15m lang og 8m bred + en babypool og er 1,90 m dyb i Infinity-enden. Eller nyd en bog under et af de overdækkede loungeområder eller stedets jacuzzi og sauna med en vifte af behandlinger fra deres spa-menu. Der er også stier hvor I kan cykle når I bor på lodgen som har udvalg af cykler til alle aldre. Inde på Rhino Watch Safari Lodge område er der utallige fuglearter, både ørne, musvåger og farverige, krager, stære og sangfugle.

Kun 15 min fra lodgen kan I observere giraffer, zebraer og antiloper i deres naturlige miljø i et lille privat reservat, der giver mulighed for at gå på en game walk med disse vidunderlige dyr. I kan også besøge en kaffefarm i Mt Kenya-regionen og få en førstehånds mulighed for at se, hvordan det er at være kaffefarmer i Kenya.

Udenfor lodgens område køres safari i reservaterne Solio Game Reserve,  Ol Pejeta Game Reserve og Aberdares. I Solio Game Reserve ses bl.a. zebraer, giraffer, store eland antiloper til tider kattedyr. er der over 200 hvide og 100 sorte næsehorn der vidner om et succesfuldt avls program. Det er verdens største bestand af næsehorn samlet, og beskyttet, i en park. Hertil byder området på vandring til Aberdares og Mount Kenya hvor du kan nyde smuk natur med storslåede vandfald.

 

Bæredygtighed

Rhino Watch Safari Lodge har et stort ønske om at fremme bæredygtig turisme ved at forsøge at minimere sin indvirkning på miljøet. Deres mål er at sikre, at udviklingen giver en positiv oplevelse for lokalsamfundene ved involvering og generering af beskæftigelse. Derudover støtter de og bidrager til bevarelsen af ​​dyrene og deres levesteder, og samtidig viser de deres gæster skønheden i dyrelivet og landskabet på en respektfuld måde. Kom og vær med og oplev et stykke af Afrikas paradis!

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Rhino Watch Safari Lodge

En klassisk stor safari

 

Voksen fra 29.000 kr.

Barn fra 26.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Autentisk Kenya safari

 

Voksen fra 25.800 kr.

Barn fra 23.500 kr.

 

10 dage

LÆS MERE

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 20.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer