Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Amboseli Serena Lodge

Amboseli Serena Lodge

Amboseli National Park - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Amboseli Serena Lodge er velegnet til både par og familier. Det er en stor, meget flot og velfungerende lodge hvis design i Masai stil, afrikanske farver og udsmykninger er fuldstændig unikt.

 

Beliggenhed

Lodgen ligger i Kenyas sydlige del tæt på Tanzania, inde i selve Amboseli National Park. Afstanden til Nairobi er 220 km. svarende til 4,5 times kørsel. Fra lodgen er der en smuk udsigt til Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg.

 

Lodgen

Lodgen har 92 værelser, som inkluderer alm. standard værelser samt sammenhængende familie værelser. Alle værelser har eget bad og toilet, TV og privat veranda.

 

Serena har en flot lounge/hall, souvenirbutik samt flere forskellige opholdsområder, bålplads, swimmingpool, børnepool og en hyggelig bar. I restauranten serveres typisk store buffeter med mange forskellige retter.

Din dag på Amboseli Serena Lodge

Fra lodgen køres daglige morgen og eftermiddags safarier i Amboseli National Park. Udover safaris arrangeres udflugt med Sundowner drinks på Observation Hill. Der bliver sat bord samt stole op og der er fuld bar med et pænt udvalg.

 

I kan bade i swimmingpoolen, nyde de store parklignende omgivelser på lodgens område, som er oplagte for gåture og fuglekigning. Området huser mange forskellige eksotiske træer og planter samt mange fuglearter. Ligeledes ses også små mangustere, aber, egern samt de små dik dik antiloper på området.

 

Bæredygtighed

Lodgen er medlem af Eco Tourism Kenya og certificeret med Guld. Hovedkilden til strøm på Amboseli Serena Safari Lodge er solenergi. Lodgen har installeret en solcellegård med i alt 2000 paneler med en solcellekapacitet på 660 kW. Derudover er der installeret Lithium-Ion batterier med en samlet lagerkapacitet på 1300 kWh. Den genererede energi bruges til at drive drift som vandopvarmning i værelserne, belysning og drift af frysere blandt andet. Overskuddet opbevares i batterierne. Der er også affaldssortering, og organisk affald afgives ugentligt til lokale svineproducenter. For vandbesparelse opfordres gæsterne til genbrug af håndklæder.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Amboseli Serena Lodge

Safarieventyr for børnefamilien

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 19.500 kr.

 

11 dage

LÆS MERE

De store savanner i Kenya

   

Voksen fra 23.000 kr.

Barn fra 21.000 kr.

 

9 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder