Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Zebra Plains Mara Camp

Zebra Plains Mara Camp

Masai Mara National Reserve - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Lad et være skrevet med det samme - - Disse billeder yder ikke campen retfærdighed for det er en rigtig dejlig safari camp med udsigt til de store savanne områder i Masai Mara.

 

Beliggenhed

Zebra Plains ligger midt imellem Masai Mara National Reserve og de Nordlige private områder i Greater Masai Mara. Fra både telte og camp er der udsigt til de store græsstepper. Der er ca. 5 timers kørsel fra Nairobi via hovedvejen eller 1 times flyvning fra lokallufthavnen i Nairobi, Wilson Airport. Der kun 15 min. kørsel til Talek Gaten og 30 minutters kørsel fra den lille Air Strip.

 

Campen

Campen består af 18 store eksklusive dobbelttelte af tyk canvas. Flere af teltene kan slåes sammen til familie telte på op til personer. Hvert telt har eget bad og toilet samt udsigtsterrasse foran med udsigt til de åbne græsområder. Teltene minder nærmest om en lejlighed med gulv, møbler og senge, så store er de. Opholdsområdet er hyggeligt med restaurant, 2 udsigtsterrasser samt loungeområde med bløde sofaer og et lille bibliotek med bøger om Masai Mara og ydermere er der bålplads. Alt sammen også med udsigt til de store savanne områder.

Din dag på Zebra Plains

Der er daglige safarier i store åbne safarikøretøjer. Stedets guider tilbyder vandre-safarier i bushen. Der er fugleture og landsbybesøg. I kan sagtens bruge en del af dagen på selve campen, da udsigten fra Zebra Plains er smuk og I ofte ser dyr fra selve campen.

 

Bæredygtighed

Vi har pt ikke nogen meldinger på Zebra Plains klima aftryk.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Zebra Plains Safari Camp

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 20.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE

Autentisk Kenya safari

 

Voksen fra 25.800 kr.

Barn fra 23.500 kr.

 

10 dage

LÆS MERE

En klassisk stor safari

 

Voksen fra 29.000 kr.

Barn fra 26.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder