Eagle View Eco Camp

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Zebra Plains Safari Camp

Zebra Plains Safari Camp

Masai Mara Naboisho området - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Disse billeder yder ikke campen retfærdighed for det er en rigtig dejlig safari camp med udsigt til de store savanne områder. Vi får forhåbentlig snart nye billeder.

 

Beliggenhed

Eagle View ligger med udsigt til Mara områdets græsstepper og

nyder udsigten fra sit telt eller fra stolen på den store terrasse. Der er ca. 30 minutters kørsel fra den lille airstrip i området eller ca. 5 timers kørsel fra Nairobi.

 

Lodgen

Campen består af xxx   eksklusive dobbelttelte af tyk canvas på store træplatforme. Hvert telt har bio-toilet, indendørs brusebad, udendørs bruser samt udsigtsterrasse foran med en fantastisk udsigt over Naboisho Conservancy. Tre af de store telte er familietelte med et separat anneks med to ekstra senge og er et oplagt valg for familier, der rejser med teenagebørn.

Teltene minder nærmest om en lejlighed med møbler, senge og egen terrasse, så store er de. Opholdsområdet er hyggeligt, der er en restaurant, 2 udsigtsterrasser samt loungeområde med bløde sofaer og et lille bibliotek med bøger om Masai Mara området.

 

Alle priser inkluderer transport til og fra landingsbanen, ubegrænset safari i løbet af dagen, alle måltider med udvalgte drikkevarer, parkafgifter, besøg på lokale projekter, valgfri picnic morgenmad eller frokost, te og kaffe som serveres i teltet. Ligeledes er privat middag på udsigtsplatform inkluderet, hvis den er tilgængelig.

 

Din dag på Zebra Plains

Der er daglige, ubegrænsede safarier i store åbne safarikøretøjer. Stedets guider tilbyder vandre-safarier i bushen. Der er fugleture og landsbybesøg. I kan sagtens bruge en del af dagen på selve campen, da udsigten fra Eagle View er meget smuk. Navnet kommer ikke af ingenting.

Bæredygtighed

Zebra Plains Antallet af dyr er steget markant og bestanden af løver er den højeste i dette område. Det vidner om, at fødekæden fungerer, og hele projektet er en succes.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Zebra Plains Safari Camp

Kenya safari for 3 generationer

 

Voksen fra 17.000 kr.

Barn fra 16.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE

Autentisk Kenya safari

 

Voksen fra 20.000 kr.

Barn fra 18.500 kr.

 

10 dage

LÆS MERE

En klassisk stor safari

 

Voksen fra 26.000 kr.

Barn fra 24.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder