Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Karen Cables

Karen Cables Hotel

Nairobi - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Karen Cables er et stilfuldt hjem der er bygget i Cape Dutch stil. Det er et lille unikt boutique hotel som emmer af kolonitiden. Det er velegnet til både par og familier, som ønsker et afslappende og luksuriøst ophold.

 

Beliggenhed

Hotellet ligger 35 min. kørsel fra lufthavnen på en smuk lukket grund. Fra Karen Cables er kun 10 min. kørsel til udflugterne i Karen området som Elefant-børnehjemmet, Giraf-Centeret, Karen Blixens Farm, Oloolua Nature Trail m.v.

 

Hotellet

Hotellet yder et flot niveau af kvalitet og service og har kun 7 værelser og max 16 gæster. Med det samme du træder ind føler du dig hjemme. Stilen er luksuriøs og gennemført hele vejen og der er kælet for alle detaljer.

Din dag på Karen Cables Hotel

Det er bare at slappe af og nyde det smukke historiske hjem og Cape Dutch stilen. Glæd dig til maden og servicen som er på et højt niveau. Haven er utrolig hyggelig med en smuk eksotisk beplantning, mange små kroge og opholdsområder.

Der er også en lille bæk der løber gennem haven samt en skøn swimmingpool som I kan nyde eller tage en afkølende dukkert i hotellets dejlige pool.

 

Bæredygtighed

Vi har på nuværende tidspunkt ikke måling på hotellets bidrag til bæredygtighed udover affaldssortering.

 

Personligt minde

Karen Cables er mit andet hjem og jeg elsker simpelthen alt ved dette historiske sted. Skulle jeg finde et nyt hjem i mit liv og skulle det være i Nairobi så skulle det være her. Karen Cables skal opleves - hele stemningen på stedet er vidunderlig.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Karen Cables Hotel

Safarieventyr for børnefamilien

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 19.500 kr.

 

11 dage

LÆS MERE

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 20.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder