Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Ol Pejeta Bush Camp

Ol Pejeta Bush Camp

Ol Pejeta Conservancy

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Ol Pejeta Bush Camp er en mindre Bush Camp med kun 7 telte, der ligger op til Ewaso Nyiro-floden. Her fyldes man af en autentisk safaricamp-følelse, særligt med Mt. Kenya som en imponerende kulisse i horisonten.

 

Beliggenheden

Campen er beliggende i det private Ol Pejeta område. Den ligger i det centrale Kenyas Laikipia område, der er 360 km2 stort. Ol Pejeta er kendt for deres pionerarbejde for bevarelsen af næsehorn. Der er mere end 160 sorte næsehorn, samt 2 hvide næsehorn i reservatet, som er de sidste af sin art i verden. Derudover er der er Big Five, og man vil derudover se masser af bøfler, elefanter, geparder og sjældne nordlige arter, herunder Grevys zebra og retikulerede giraffer.

 

Om Ol Pejeta Bush Camp

De 7 telte er rummelige, fint indrettede og tro mod konceptet som værende en bush camp. I badeværelset er din bruser en spand, som personalet fylder med varmt vand. Herefter hejser de den op over brusehovedet, hvorpå du kan åbne for hanen. Det fungerer perfekt. Et af teltene er et familietelt med 2 soveværelser og 2 badeværelser, samt en lounge. Teltet kan rumme op til 6 personer. Det er lækker forplejning, og da der er tale om en mindre camp, så bliver morgenmaden ofte serveret på savannen som en del af din morgensafari.

Din dag på Ol Pejeta Bush Camp

Der er safari morgen og eftermiddag med erfarne lokale guider. Da det er privat område, er der også aftensafari og mulighed for vandresafari, hestesafari m.m. Denne camp er velegnet til familier, da de blandt andet har Junior Ranger program for børn 4 – 12 år.

 

Bæredygtighed

Området Ol Pejeta er en succeshistorie om, hvordan man respekterer naturen, dyrelivet og det lokale samfund. Ol Pejeta Bush Camp er overvejende soldrevet og hele stedet kan tages ned, uden nogen forstyrrelser af nærmiljøet (ingen permanente konstruktioner). Safarikøretøjerne er el-drevne. Udover bæredygtigtigheden optimere oplevelsen, da den er meget mere lydløs. Udover områdets banebrydende rolle inden for bevarelse af næsehorn, så støtter de ydermere det lokale samfund med midler til de lokales uddannelse, sundhedspleje og infrastruktur. Ol Pejeta Bush Camp er medlem af Eco Tourism Kenya, hvor de er certificeret med sølv

 

Personligt minde

Efter hygge og røverhistorier omkring bålet blev jeg vist ned til mit telt. Jeg lagde mig til rette i sengen efter en fantastisk dag. Pludselig kunne jeg høre en puslen uden for teltet. Det prustede, og man kunne høre, at det var et tungt dyr. Det lagde sig ned nærmest op ad teltet og lagde sig til at sove. Jeg kunne høre det trække vejret tungt, og jeg faldt i søvn med endnu en fantastisk oplevelse i bagagen. Om morgenen var det væk og jeg nævnte min historie til manageren, hvorefter han sagde, at der tit var en næsten blind bøffel, som overnattede i campen.

Billeder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer