Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Waterlovers

Waterlovers

Diani Beach - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Waterlovers er et lille og meget hyggeligt boutique hotel med et personligt touch. De italienske værter bor der selv og overalt er kvaliteten iorden. Her får I god mad, en særdeles god og personlig service og stranden er vidunderlig.

 

Beliggenhed

Der er 2,5 km. / 10 minutters kørsel fra den lokale lufthavn, Ukunda, når I kommer fra Masai Mara eller 43 km. / 1,5 times kørsel, inklusiv Mombasa færgen, når I kommer fra Mombasas Internationale Lufthavn.  Stranden er Diani Beach og selve strandstykket ud foran Waterlovers er blandt Mombasas bedste.

 

Om Waterlovers

Hele stedet og værelserne er bygget med hvert sit præg. Værterne bor der selv, og er Italienske så maden har et højt niveau. Waterlovers har forskellige hytter samt en villa hvor I kan bo sammen som en hel familie. Det lille hotel selve hotelområdet har en særlig atmosfære. Man kan se at værterne har kælet for tingene og har sat deres personlige præg på stedet. Selve stranden er meget lækker og området er blandt Diani Beach bedste strandstykker. Hertil har Waterlovers en ret sej swimmingpool, The Turtle pool hvorfra I kan nyde livet og udsigten over det Indiske Ocean.

Din dag på Waterlovers

Dagene er skønne med klip klappere og total afslapning, på Waterlovers. Bad, svøm og pjask i poolen. Gå tur langs den smukke strand eller løb ud i bølgerne i det Indiske Ocean. Tag en kold drink i poolbaren, slap af i liggestolene under palmerne eller smut ind på et andet Beach Resort, længere nede af stranden, for en frokost.

 

Der er også mulighed for udflugter med bl.a. dykning, solnedgangsture, delfinture, besøg i Mombasas gamle bydel osv. Det er blot at vælge eller lade være og slappe af og nyde jeres skønne Beach Resort.

 

Aftenerne på waterlovers er nærmest magiske. Lysene, lyden af bølgerne fra havet og det eksotiske islæt gør, at stemningen er helt utrolig.

 

Bæredygtighed

Udover affaldssortering og brug af egne afgrøder, har vi endnu ikke meldinger om bæredygtigheden på Waterlovers.

 

Personligt minde

Den sidste aften blev vi overrasket med en privat middag nede på stranden - kun for os. Alt var gjort klar, der var dækket op og vi nød hvert sekund, stemingen og den meget venlige og personlige betjening som vi fik.

Billeder

Se flere overnatningssteder