Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Eka Hotel

Eka Hotel

Nairobi - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

EKA hotel er et hyggeligt og ret nyt hotel i Nairobi. Det er meget velegnet til familier, som ønsker at være tæt sammen, idet flere af værelserne har "interconnecting doors", altså sammenhængende værelser med en dør imellem, som man kan have åben under opholdet.

 

Beliggenhed

Hotellet ligger godt placeret kun 20 min. kørsel fra lufthavnen på en stor lukket grund. Endvidere er der fra EKA Hotel kun 35 min. kørsel til alle udflugterne i Karen Blixen-området, f.eks. Elefant-børnehjemmet, Giraf-Centeret, Karen Blixens Farm, Karens Coffee Gardens m.v.

 

Bæredygtighed

Vi har på nuværende tidspunkt ikke måling på hotellets bidrag til bæredygtighed udover affaldssortering.

Din dag på EKA Hotel

Du ankommer typisk til hotellet fra lufthavnen om aftenen. Der er receptionist 24 timer i døgnet. Dagen på hotellet går med morgenmad, udflugts-program fra Afrikas Horisonter i Nairobi og evt. en dukkert i poolen efter hjemkomst fra dagens udflugt. Du behøver ikke at vælge aftensmad på hotellet, men kan vælge at spise på én af Nairobis flotte have-restauranter. Afrikas Horisonter sørger for transport frem og tilbage.

 

Hotellet

Hotellet yder et flot niveau af kvalitet og service og har 167 værelser af forskellige typer. Der er en dejlig varieret morgenmads-buffet og god aftensmad. Frokost spises som regel ude i byen. Der er 2 restauranter, Galaxy restaurant med terasse og bar samt den indendørs Spur restaurant og ligeledes en bar. Der er en ganske fin swimmingpool, fitness rum, high speed Wi-Fi, souvenir-forretning, møderum m.m.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på EKA Hotel

Safarieventyr for børnefamilien

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 19.500 kr.

 

11 dage

LÆS MERE

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 20.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder