Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Leopard Hill Safari Camp

Leopard Hill Safari Camp

Masai Mara Naboisho-området - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Leopard Hill Safari Camp er en meget lækker tented safari camp og en af Masai Mara områdets mest eksklusive camps.  Den er en del af Base Camp Explorers 4 safari camps og både hyggelig og luksuriøs. Alt her er i topklasse.

 

Beliggenheden

Leopard Hill Safari Camp ligger fuldstændig suverænt midt i det dyrerige Mara Naboisho Reservat. Der er 5 timers kørsel fra Nairobi lufthavn eller 1 times flyvning med safarifly.

 

Campen

Det er en lille og samtidig både hyggelig og eksklusiv safari camp. Der er kælet for alle detaljer. Hvert telt har veranda, eget bålsted, egen både udendørs og indendørs bruser, badeværelse og store senge med myggenet over.  Alt er super lækkert og i baren og loungeområdet kan I samles for en drink omkring dagens spændende oplevelser.

I jeres store telt er der også skyview. Taget i teltet kan med fjernbetjening skydes til side, så I har frit kig op i Afrikas stjernehimmel.

Din dag på Leopard Hill Safari Camp

Safarierne foregår i åbne 4x4 safarikøretøjer, men også vandresafaris tilbydes i bushen af stedets guider. Men det at nyde udsigten er i sig selv en oplevelse. Et stykke ude i bushen, foran campen, står et kæmpe figentræ. Det er meget smukt og har en helt eventyrlig virkning. Aber ses tit i træet og ofte kommer dyr forbi området, som I har frit udsyn til både fra jeres telt og fra campens opholdsområder.

 

Bæredygtighed

Da Leopard Hill er under Base Camp Explorers camps er der virkelig tænkt over alting omkring bæredygtighed. Hele campen kører på solceller og store opladelige batterier.  Der er streng affaldssortering, hvor alt sorteres. Campen er sølv-certificeret og medlem af Eco Tourism Kenya

 

Personligt minde

I det øjeblik vi trådte ind på campen, så udsigten og fornemmede hele stemningen, var vi solgt.  Det er svært at beskrive, men Leopard Hill er noget helt specielt.

Billeder

Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer