Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

andBeyond Bateleur Camp

andBeyond Bateleur Camp

Masai Mara National Reserve

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Campen er bygget som en klassisk og samtidig elegant camp med mange detaljer og en stemning, som gør den til en helt speciel oplevelse.

 

Beliggenheden

Campen ligger smukt i udkanten af den nordvestlige del af Masai Mara National Reserve i sit eget lille private område. Denne del af Masai Mara er også kaldt Mara Triangle og har færre safaribiler end mange andre områder af Masai Mara National Reserve. Fra alle telte, lounge, spisesteder og swimming pool er der udsigt over Masai Mara sletten.

 

Campen

Campen består af 18 telte, som er fordelt i 2 mindre camps med 9 i hver. Der er et familietelt, hvor der er plads til 4 personer.
De smukke telt-suiter er fyldt med antikviteter og afrikanske kunstgenstande for at give en 'Out of Africa' følelse. Hver elegante telt-suite har en privat terrasse, badeværelse inde og ude, bar, aircondition og en privat butler.
De rummelige opholdsområder omkring campen tilføjer et strejf af klassisk safari elegance med spændende antikviteter, håndlavede artefakter og mindesmærker fra svundne tider.

 

Mad niveauet er utroligt højt, og den personlige betjening er uovertruffen. Skøn swimmingpool med udsigt ud over sletten, dejligt lounge område, bar og masser af plads.

 

 

Der er fitness og massage rum, som begge også har en udsøgt udsigt over sletten.

 

Børn skal være minimum 6 år for at kunne deltage på safari.

 

Din dag på Bateleur Camp

Der er safari i åbne 4WD Toyota Land Cruiser i Masai Mara morgen og eftermiddag. Da campen ligger i privat område, er der mulighed for vandresafarier, aften safarier og bush middage på sletten. Du får udleveret en kikkert, som du returnerer ved afrejse.

 

Bæredygtighed

Campen er ejet af &Beyond, som igennem Afrika Fonden tager sig af landet, de vilde dyr og befolkningen. &Beyond underviser, uddanner og investerer i lokalsamfundet, hvorfra halvdelen af de ansatte kommer. Du får udleveret en glasflaske til opfyldning i stedet for plastikflaske. Vand opvarmes af solenergi. Grøntsager kommer fra deres egen have.
Campen er guld-certificeret medlem af Eco Tourism Kenya

 

Personligt minde

Efter en lang dag på savannen, var det helt specielt at lægge sig i sit badekar med den fantastiske udsigt over savannen.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på andBeyond Bateleur Camp

Ultimativ safari i Kenya og Tanzania

     

Voksen fra 87.000 kr.

   

10 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder