Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

andBeyond Kichwa Tembo Tented Camp

andBeyond Kichwa Tembo Tented Camp

Masai Mara National Reserve

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Campen har ligget i dette unikke hjørne af Masai Mara siden 1982. Den er blevet renoveret af flere omgange, og den står utroligt flot med helt unikke telte og en resortstemning.

 

Beliggenheden

Campen ligger smukt i udkanten af den nordvestlige del af Masai Mara National Reserve, hvor en berømt scene fra Out of Africa blev filmet. Området er også kaldt Mara Triangle og har færre jeeps end mange andre områder af Masai Mara National Reserve.

 

Campen

Campen har 40 luksuriøse telte, som har et tidløst interiør - enkelt, sofistikeret og stilfuldt. 12 klassiske telte & 20 superior telte og 8 superior view telte, hvoraf 3 er familie telte. Teltene har dejligt badeværelse med brusebad og flotte stengulve. Hvert telt har god afstand til næste telt, så der er masser af privatliv fra terrassen. Der er en dejlig swimmingpool med udsigt ud over sletten, lounge område, bar og masser af plads. Der er også mulighed for at få massage i dit eget telt.

 

Børn

Campen passer godt til børn, da der er masser af plads og mange faciliteter. Man skal dog være 6 år for at kunne deltage i safari. Der er mange børne aktiviteter, bl.a. vandre safarier på området, sporing af dyr, fiskeri og frøsafari.

Din dag på Kichwa Tembo

Morgen og eftermiddag er der safari i åbne jeeps i Masai Mara National Reserve. Da campen ligger i privat område, er der mulighed for vandre safari, aften safarier samt bush-middage på sletten. Du får udleveret en kikkert, som du returnerer inden afrejse.

 

Bæredygtighed

Campen er ejet af &Beyond, som igennem Afrika Fonden tager sig af landet, de vilde dyr og befolkningen. &Beyond underviser, uddanner og investerer i lokalsamfundet, hvorfra halvdelen af de ansatte kommer. Campens lægeklinik er også for lokalbefolkningen.

Du får udleveret en glasflaske til opfyldning i stedet for plastikflaske, hvorved der spares ca. 56.000 plastflasker om året. Alt vand opvarmes af solenergi. Grøntsager kommer fra deres egen have.

Campen er sølv-certificeret medlem af Eco Tourism Kenya

 

Personligt minde

Jeg boede på denne lodge, da migrationen var nærmest lige uden for lodgen. En helt unik oplevelse, som kunne have været krydret med en river crossing…… vi ventede en times tid og de 2-3 tusind gruer/zebraer de besluttede sig desværre for at gå tilbage igen i stedet for at fortsætte over Mara floden.

Billeder

Se flere overnatningssteder